getejra

повноцінна заміна гелям для душу

повноцінна заміна гелям для душу

Вже років 15 як я перестала користуватись гелями для душу, не люблю їх слизькість та відчуття плівки на шкірі після них. Не виключаю, що зараз є вже натуральні гелі без таких нюансів, але мене настільки влаштовує мило-не бачу сенсу експерементувати. Мила, які пахнуть так, як дорогі шлейфові парфуми, ніжні як молоко та огортають шкіру захистом - існують. Одні з перших таких для мене стали amway.

повноцінна заміна гелям для душу
повно�цінна заміна гелям для душу
повноцінна заміна гелям для душу
повноцінна заміна гелям для душу

Про бренд Mixtura я знаю давно, він представлений у нас в місті в фізичному магазині, але чомусь до цього не брала його на знайомство. А от на мейкапі ризикнула замовити - запах такий потужний, що його було чути ще з запакованої коробки з замовленням 🔥 і це враховуючи, що мило ще й було окремо запаковане в зіп-пакет. Але я практично не чую апельсину-один цинамон, сподіваюсь що при взаємодії з водою воно розкриється повністю. Друге мило це SheaMoisture - заспокійливе африканське чорне мило з маслом ши, яке виготовляють вручну жінки на сімейному підприємстві в Африці. На жаль, тут не представлений даний бренд тому додам подібне мило.

Раніше я постійно купувала Кримське мило ручної роботи, яке виготовлялось в Сімферополі. Коли в 2014 році стало зрозуміло, що доступ до Криму тимчасово припинений - вирішила зберегти це мило до моменту, коли сама зможу знову його купити в Криму.

Для обличчя я використовую мило ручної роботи від Імбрейс. Хоч їхній основний напрямок це аромасвічки та дифузори, але також є мила та бомбочки для ванн. Мені дуже подобається якість цієї продукції, моя шкіра прекрасно на неї реагує і в них абсолютно не заїжджені аромакомпозиції. Зараз у мене дифузор з ароматом Мерло і свічка з бергамотом, пало санто, ладаном, шафраном та сандаловим деревом - і це щось дуже круте та потужне, в квартирі одразу відчувається зміна настрою.