☕️ Karina ☕️

NIVEA LUMINOUS 630

NIVEA LUMINOUS 630

🤍Опис від виробника - Якщо сліди втоми і недосипання псують ваш бездоганний образ, саме час це змінити. Додайте до свого щоденного догляду крем для шкіри навколо очей бренда NIVEA . Засіб має потужну формулу із запатентованим інгредієнтом Luminous 630 , гіалуроновою кислотою та кофеїном, які у комплексі освіжають і тонізують чутливий епідерміс, повертаючи йому пружність. Продукт надає шкірному покриву сяйва і здорового блиску, захищаючи його від агресивної дії факторів довкілля.

🤍Особливості NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream:

- забезпечує інтенсивне зволоження у ділянці навколо очей;
- запобігає сухості, лущенню шкіри;
- чинить ліфтинг-ефект, допомагає розгладити зморшки і тонкі лінії, запобігає передчасним віковим змінам епідермісу;
- усуває темні кола під очима, зменшує набряклість, попереджає виникнення «гусячих лапок»;
- освітлює пігментні плями та запобігає появі нових;
- схвалений дерматологами та офтальмологами;
- видимий результат вже за 4 тижні.

NIVEA LUMINOUS 630
NIVEA LUMINOUS 630

🤍Пакування - продовгувата туба білого кольору із зручним аплікатором, містить кришку, яка вкручується в аплікатор. Стильно виглядає, у використанні проблем не виникло.

🤍Виробник - Німеччина, Польща.

🤍Об'єм - 15 мл.

🤍Розхід - мінімальний. Думаю вистачить надовго. Адже для використання треба зовсім трохи засобу.

🤍Текстура - біла, кремова. Середнього рівня щільності.

🤍Аромат - схожий на більшість засобів NIVEA, характерна ненав'язлива віддушка.

🤍Інградієнти - Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

Sodium Hydroxide - сильний луг, залишає опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Допускається у обмеженій концентрації з поміткою "Уникати потрапляння у вічі". Така помітка присутня на коробці засобу.

Але все рівно не розумію навіщо додавати цей елемент, так ще й засіб, який контактує делікатною шкірою поблизу слизової оболонки.

🤍Враження - спочатку він мені навіть подобався, але під кінець тестування (приблизно на 10 день) у мене з'явилася на нього реакція. Так останнім часом мені щось не щастить із засобами для шкіри навколо очей (сироватка від TINK викликала аналогічну реакцію).

Можна побачити почервоніння, а також декілька утворень, схожих на міліуми.

При нанесенні перші хвилини відчувається печіння. Якщо нанести багато, то починає скочуватись. Особливо неприємні відчуття були на ранок після вечірнього застосування. Але помітне мінімальне освітлення шкіри.

На пакуванні написано, що доведений результат через 8 тижнів використання.

Я далі не буду його використовувати, адже знову таки повторюсь, мені він не підійшов.

А які ваші враження від цього засобу? І поділіться чимось дійсно хорошим для чутливої шкіри навколо очей 🙏