☕️ Karina ☕️

Nivea Luminous 630

Nivea Luminous 630

💙Опис від виробника - Нічний крем «Вирівнювання тону» від бренда NIVEA має широку зону застосування, адже він призначений для нанесення на обличчя, шию та декольте. Усього за чотири тижні його використання ви побачите помітні результати: зменшиться пігментація, відновиться та зміцниться структура шкіри. Запатентований інгредієнт LUMINOUS630® сприяє нормалізації вироблення меланіну та стимулює синтез гіалуронової кислоти, що допомагає активно регенерувати та зволожувати шкірний покрив. Така комплексна дія цього крему забезпечить вам рівний тон і сяйливий вигляд шкіри.

💙Особливості NIVEA Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot:
- має омолоджувальні та оздоровлювальні властивості;
- містить запатентований комплекс Cellular Luminous 630, який сприяє зменшенню темних плям і нерівномірностей тону;
- ефективно зволожує та живить шкіру протягом ночі, покращуючи її стан і структуру;
- рекомендується для використання у вечірньому догляді для досягнення максимального ефекту вирівнювання тону шкіри;
- підходить для щоденного використання.

Nivea Luminous 630
Nivea Luminous 630

💙Пакування - крем знаходиться в картонній коробці, сама баночка синього кольору із золотою кришкою. Містить захисну фольгу, яка гарантує, що засобом ніхто не користується. Такий рідний та ностальгічний дизайн.

💙Об'єм - 50 мл.

💙Розхід - економний. Він легко розприділяється та через свою щільність не потребує великої кількості засобу.

💙Час застосування - нічний.

💙Виробник - Німеччина, Польща.

💙Аромат - стандартна приємна віддушка кремів Нівеа. Мені не заважає.

💙Текстура - біла, кремова. Дуже ніжна та приємна. Швидко поглинається. На літо мені подобаються більш легкі за щільністю креми. Тому далі буду використовувати його тільки на шию та декольте, щоб не переобтяжити. А вже на холодний сезон можна повернути в рутину по догляду за обличчям.

💙Інградієнти - Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Sodium Hydroxide - сильний луг (їдкий натр), біла тверда речовина. Контроль за рН, денатуратор. Дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями.

Стоїть він практично в кінці, тому норма, я думаю, дотримана.

🟠Parfum - щоб кінцевий продукт приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти.

В цілому, до складу нарікань немає.

💙Враження - мені він сподобався. Приємна текстура, аромат. Не викликав нових комедонів. Швидко вбирається. Але як я вже писала вище, на літо я полюбляю більш легкі текстури, тому в догляді за обличчям відкладу його до осені. Використовувала в комбінації із сироваткою цієї лінійки. На рахунок пігментації, то сильного ефекту за 10 днів не помітила, але вона стала не такою чіткою, як раніше.

Рекомендую до використання.

💙9/10

А які у Вас склалися враження про цей крем?