NikVik

Останнім часом дуже подобається набори

Останнім часом дуже подобається набори

Отримала прекрасний подарунок 🎁.

Вирішила з вами поділитися.

Очтанім часом дуже подобаються коли все є одразу . І є можливість отримати повний ефект від одного бренду .

Цього разу це Набір, 4 продуктиQ+A Festive Favourites

Склад набору: Очищувальний засіб для обличчя - Q+A Oat Milk Cream Cleanser, 75ml + Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою - Q+A Azelaic Acid Balancing Serum, 30ml + Живильний крем для шкіри навколо очей з вітаміном C - Q+A Vitamin C Eye Cream, 15ml + Зволожувальний крем з гіалуроновою кислотою - Q+A Hyaluronic Acid Daily Moisturiser, 75ml

Останнім часом дуже подобається набори

Засіб делікатно очищує шкіру від щоденних забруднень, мікропилу, розчиняє себум, сонцезахисні засоби та декоративну косметику. Забезпечує заспокійливу, зволожувальну та пом'якшувальну дію. Підходить для чутливої ​​та реактивної шкіри. Текстура засобу легка кремоподібна, добре наноситься та розподіляється, не викликає сухості, стягнутості, подразнення та допомагає зберегти еластичність шкіри після очищення. Формула Q+A Oat Milk Cream Cleanser на 98,8% натуральна, у складі відсутні спирт та ароматизатори. Засіб не тестується на тваринах та підходить для веганів.

Q+A - Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою - основним компонентом сироватки є азелаїнова кислота в концентрації 8%, яка має протизапальну дію, ефективно освітлює пігментні плями та перешкоджає утворенню прищів. Засіб також ефективний при лікуванні розацеа. До складу входить цинк PCA, що володіє себорегулюючою, противугровою, протизапальною та в'яжучою дією. У свою чергу, сік листя алоезаспокоює подразнення та зволожує. Бетаїн підтримує достатній рівень зволоження шкіри та прискорює регенерацію. Крім того, екстрактнасіння кіноа володіє антиоксидантними та зміцнюючими властивостями.

Q+A - Vitamin C Eye Cream - крем для шкіри навколо очей з вітаміном С, який стимулює синтез колагену і запобігає утворенню зморшок. Екстракт ацероли - багате джерело вітамінів та антиоксидантів, які захищають шкіру від негативного впливу вільних радикалів. Дует глікогену та гіалуронової кислоти забезпечує шкіру необхідною дозою зволоження, покращуючи пружність та еластичність епідермісу. Формула продукту на 96,5% складається з натуральних компонентів.

Q+A - Зволожуючий крем для обличчя з гіалуроновою кислотою - крем, який забезпечує достатній рівень зволоження для всіх типів шкіри. Він містить гіалуронат натрію у двох формах, який зв'язує воду в епідермісі, забезпечує необхідне зволоження та додатково розгладжує шкіру. Поліглутамінова кислота має розгладжуючу і зволожуючу дію. Сік листя алоезаспокоює шкіру, а олія жожоба регенерує, тонізує та зміцнює. Олія виноградних кісточок має антибактеріальні та противугрові властивості, тому крем підходить для догляду за проблемною шкірою.

Як тільки все протестую , маю велике бажання поділитись з відгуком прокожний засіб . Мої емоції переповнюють 🥰.