Крем для ніг з сечовиною
Balea 10% Urea Fusscreme
Мій другий продукт від цього бренду після крему для рук.
Чому я обираю з сечовиною? Бо сечовина чудовий зволожувач, він може конкурувати з гіалуроновою кислотою.
Сечовина має глибоке зволоження, заспокійливий ефект, робить насичення клітин корисними мікроелементами, допомагає регенерації клітин і тканин.
Для ніг це взагалі чудовий компонент, який запобігає шелушінню, насичує вологою, запобігає появі або загоює вже наявні мозолі, натоптиші. Для цього необхідно обирати засіб з відсотком сечовини не менше 10%.
Упакування крему для ніг ідентично упакуванню крему для рук. Гарна туба з рожевою кришкою фліп-топ. На зворотній стороні є склад.
Основні діючі компоненти: ланолін, сечовина, ніацинамід, пантенол.
Консистенція: середня, він не дуже густий і не рідкий. Якщо знайомі з кремом для рук від Balea з сечовиною, то консистенція в них схожа.
При нанесені не рекомендую видавлювати одразу велику кількість. Спробуйте спочатку невелику кількість і подивіться як Ваша шкіра поглинає. На своєму досвіді я помітила, що якщо наношу крем порційно, масажую, то він чудово поглинається, шкіра одразу помʼякшена і зволожена. Відчуття дуже приємні. Але якщо видавити велику кількість, то крем не встигає поглинатись і виходить ефект якоїсь рідкої маски, яка покриває поверхню. Тож з цим кремом такі в мене відносини- є певна кількість крему, яка гарно вбирається, але якщо нанести забагато, то виходить перебір.
Крем має дуже приємний ненавʼязливий аромат.
В цілому мені подобається ефект зволоження, адже крем має накопичувальну дію.
Дуже подобається використовувати його ввечері після душу, масажуючи стопи☺️
Коментарі (0)