Olha🍒

Перша розпаковка!

Перша розпаковка!

кожного разу чекаю посилочку як дня народження 🥹

спочатку нас зустрічає брошура від Мейкапу про варіанти зручної доставки.

Перша розпаковка!

огляд на цю сироватку побачила в нашому клубі разом з дієвим результатом! пройти повз такого я не змогла і ось, буду теж тестувати :) з'явлюсь з оглядом на неї через місяць!

я вже збилась з рахунку, котрий раз його купляю 🤤 хоча минулого разу вирішила проекспериментувати і замовила жовтий скраб з ароматом ванілі і не могла дочекатись коли він закінчиться. про них детальніше розкажу згодом.

це чергова спроба знайти для мами подовжуючу і класну туш, по відгукам і характеристикам обрала цю. після деякого часу необхідного для тесту планую зробити на неї більш розгорнутий відгук. а з першого погляду сподобався дизайн і щіточка, я фанатка такої форми

теж для мамочки, її фарба, яка не дає рудий відтінок на сонці. і до замовлення вже котрий раз іде окислювач, якого вистачає с запасом

цікаво вийшло, бо спочатку я хотіла придбати саме маску-скраб з малиною, але коли зайшла на товар, то побачила акцію, де вказано, що вона йде в подарунок до будь-якого замовлення 🫣 "оце пощастило", подумала я і замовила свою найулюбленішу відбілюючу маску з томатами і в подарунок отримала першу, дуже рада :)

теж купую на постійній основі: прибирає запах, натомість має класний аромат, коли висихає, стає пудровим та майже не залишає слідів, на відміну від всіх попередніх, які прям постійно хотіли себе показати. також зручний флакон, який зручно брати з собою.

ну і останнє та не для мене - теж гарний чоловічий антиперспірант, який поновлюємо вже не перший раз

якось так, швиденько, чітко і по-факту 🤞🏻

дякую за увагу!✨