Lytvynenko

Східно-квіткові мотиви у гелі для душу від Tesori d`Oriente

Східно-квіткові мотиви у гелі для душу від Tesori d`Oriente
Східно-квіткові мотиви у гелі для душу від Tesori d`Oriente

Не так давно познайомилися із цим брендом через парфумоване мило "Білий мускус", що стало абсолютною знахідкою для мене!

Tesori d`Oriente Muschio Bianco виявилося супер приємним милом, відгук тут - https://club.makeup.com.ua/post/42102/

Та сьогодні на огляді більш ароматний та вишуканий екземпляр - гель для душу Tesori d`Oriente Fior di Loto

Східно-квіткові мотиви у гелі для душу від Tesori d`Oriente
Східно-квіткові мотиви у гелі для душу від Tesori d`Oriente

Пакування: пластикова матова туба, обʼємом 250 мл, кришкою фліп-топ, що надійно закривається, але саме кріплення ковпачка до пластику має невеликий отвір і там збирається вода. Не критично, але як є. Дизайн симпатичний, характерний для бренду, передає східні мотиви. Присутній притаманний бренду пластиковий ланцюжок на тубі.

Консистенція та текстура: шовковистий, відносно рідкий, гель мутно-білого кольору, що дає море піни. Він розкішно піниться та чудово ковзає по шкірі. Розподіляється чудово як із мочалкою, так і руками.

Аромат: благородний, глибокий, чуттєвий! Він приємно-східний, не душить! Огортає вишуканістю. Я відчуваю і цитрус, і білі квіти, і сандал! Це складна та багатогранна композиція, яка прийдеться до смаку любителям солодкуватих, але водночас квітковий ароматів на східну тематику.

Початкова нота: Апельсин, Персик, Троянда
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Лотос, Тубероза
Кінцева нота: Ваніль, Деревинні ноти, Мускус, Сандал

На тілі на довго не залишається, аромат парфумів не перебиває.

Відчуття на шкірі: після змивання гелю тіло стає мʼякеньким, гладеньким, доглянутим. Ніякого відчуття стягнутості чи пересушеної шкіри. Гель залишає плівку на поверхні, у хорошому розумінні! Враження, наче отримаєш захисну зволожуючу оболочку, що утримує шкіру насиченою певний час.

Гель містить як ефективні очисні компоненти, так і корисні інгредієнти для зволоження та живлення шкіри. Проте, наявність деяких агресивних і потенційно подразнюючих речовин (Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Цитронеллол, Кумарин, Гераніол, Лимонен, Ліналоол (природні ароматизатори, що можуть викликати алергічні реакції) може бути проблемою, якщо ви маєте чутливу шкіру або схильністю до алергічних реакцій.

З корисних та приємних складників можу видалити:

  • Nelumbo Nucifera Root Extract: екстракт кореня лотоса, має зволожувальні та антиоксидантні властивості.
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter: масло ши, яке має зволожувальні та поживні властивості, допомагає пом'якшити шкіру.
  • Glycerin: гліцерин, що зволожує шкіру і допомагає утримувати вологу.
  • Tocopherol (Vitamin E): антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів і сприяє її відновленню.

Tesori d`Oriente Fior di Loto - розкішний за ароматом та дією парфумований гель для душу, що не залишить вас байдужою, коли ви його спробуєте!

Він мʼякий, шовковистий, залишає зволожену та доглянуту шкіру після, а під час використання- неймовірну насолоду від глибокого та виразного аромату! Тут немає запаху старих шухляд чи важких східних ноток. Все в балансі!

Не варто очікувати повністю чистого та натурального складу, це не про подібні засоби! Але і надто агресивним назвати його не можна! Якщо не страждаєте на чутливу шкіру-сміливо тестуйте! Якщо схильні до алергії-придивіться до переліку компонентів.

Але я однозначно раджу цей вибух аромату!

Дівчатка, який ваш улюблений аромат від Tesori d`Oriente ? 🥰