☕️ Karina ☕️

SOVKA SKINCARE

SOVKA SKINCARE
SOVKA SKINCARE

Яка ж вона ніжна та як приємно пахне. Справжнє задоволення ⬇️

💙Опис від виробника - Cotton Candy — пахне, як ніжна цукрова вата, якою можна намастити все тіло. Аромат солодкої вати одразу заповнюють ванну, щойно відкриєш кришку.

Ця піна для душу, як мед на серце — вона пестить шкіру, а не лише ретельно її вмиває. Береже вологу, ніжно очищує та купає в хмарі густого аромату. Щоб після ванни тіло та душа відпочивали.

💙Пакування - пляшка в дуже симпатичному, яскравому дизайні. Містить дозатор - піноутворювач, який спрацьовує при повороті в сторону та натисканні на нього. Зручний, та натискається легко. Тут всім задоволена.

💙Об'єм - 200 мл.

💙Виробник - Україна.

💙Аромат - солодкий, дійсно як цукрова вата. Не приторний. Я в захваті від нього.

З моменту відкриття рекомендують використати протягом 6 місяців.

SOVKA SKINCARE

💙Текстура - ніжна, легка пінка. Під час використання стає не такою яскравою та чудово намилює вологе тіло. Вода після неї блакитного кольору.

💙Враження - це новенький для мене формат засобу. До цього я зазвичай користувалася тільки оліями та гелями для душу. І це така насолода. Пінка дуже комфортна, м'яка. Прекрасно й делікатно очищує шкіру, не сушить її. Легко змивається, відсутнє відчуття мила на тілі після використання. Аромат - це окрема насолода. Рекомендую спробувати цей засіб, якщо ви з ним ще не знайомі.

💙10/10