getejra

що думає моє волосся про L'OrealProfessionnel Metal Detox

що думає моє волосся про L'OrealProfessionnel Metal Detox
що думає моє волосся про L'OrealProfessionnel Metal Detox

Дякуючи #MAKEUPClubOfficial та #LOrealProfessionnel за чудовий подарунок https://club.makeup.com.ua/post/40711/ за допис https://club.makeup.com.ua/post/39302/ я мала змогу користувтаись новими і дуже цікавими засобами для себе. Завжди хотіла спробувати на собі професійну доглядову лінійку одного бренда і побачити як це насправді працює.

Отже, що ж я отримала:

  • Професійний пре-шампунь-догляд L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox
  • Професійний очищуючий шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo
  • Професійна маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask
  • Професійний крем-догляд для всіх типів волосся L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream
  • Професійна олійка L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil

Так як у мене сьогодні вже закінчилась олійка для волосся - можу писати розгорнутий відгук)

що думає моє волосся про L'OrealProfessionnel Metal Detox

Ось так виглядає моє волосся перед фарбуванням, пройшло 2 місяці від попереднього. Фото не передає сивину, але її вже трохи видно і мій бірюзовий колір практично зовсім вимився до блонду.

Зазвичай купую якийсь професійний шампунь, а бальзами, олійки, маски, термозахист, спреї - мас-маркет з хорошими відгуками. Шкіра моєї голови має певну особливість - вона може починати зудіти від певних шампуней, хоча волоссю воно підходить, для таких випадків я чергую з Head & Shoulders або користуюсь пастою сульсена. Тому мені було цікаво чи беде така ж історія з лореалем -спойлер: так, але паста сульсена все розрулила за одне використання. Також момент: після фарбування волосся використовую шампунь для фарбованого волосся. а через місяць, до наступного фарбування, користуюсь шампунем для об’єму. і ось такий зуд голови може виникати на один з шампуней бренду, а на інший - ні. Наприклад, на матрікс для фарбованого у мене немає жодної реакці, а для об’єму - є, а на Palco було навпаки. Потрібно мені розбиратись зі складами, що ж є спільного у всіх цих засобів в складі та на що з’являється зуд.

Ось так вигяладє моє волосся після фарбування безаміачною фарбою https://club.makeup.com.ua/post/43836/ . На зараз у мене був шампунь Матрікс, бальзам та спрей др. Санте, термозахист та масло Лореаль.
Фарба для волосся безаміачна мого натурального кольору та аміачна для висвітлення смужки волосся і синя тонувальна маска для подальшого її тонування, синій вимивається до бірюзи. і одразу ж взялась до справи 🎇

Професійний пре-шампунь-догляд L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Одразу про аромат: це щось цитрусове, лимонно-лаймове, терпкувате та мускусне - моя тема 🥰 крім комфортного миття голови ще й отримую ароматерапію. Добре, що була вкладка з інструкцією, тому що пре-шампунем користуюсь вперше. Продукт по текстурі рідкий, гелевий, прозорий, у мене взагалі не спінювався. Наносила на вологе волосся розділене на 2 частини: на одну частину вистачало 2 натиски помпи. Засіб незмивний, після нього наносимо шампунь. Скажу одразу: я його взагалі не зрозуміла (не виключаю, що щось робила неправильно), пробувала користуватись комплексом без нього - різниці не помітила.

Цей шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo не лише якісно очищає шкіру голови, а ще й захищає волосся від впливу шкідливих металів. Баночка має обʼєм 100 мл, що й не повертається язик назвати мініатюрою). Текстура густа молочного кольору. Він дуже економний, тому повинно вистачити надовго, вспінюється чудово. Змивала та користувалась шампунем ще раз. Відчуття легкості та ідеально очищеної шкіри голови.

Маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask тут це мій найулюбленіший продукт. Волосся після неї розписається та таке шовковисте!

По текстурі вона густа, щільна та нереально смачно і найпотужніше пахне. Розприділяла по вологому волоссю прочісуючи, тримала по-різному: і так як в інструкції 1 хв і 5 і 10 хв під тюрбаном - різниці не помітила, тому не бачу в тому сенсу). а тоді дуже ретельно змивала водою, тому що вона наче як відчувається на волоссі слизькістю. От на цьому етапі вже можна було б зупинитись - волосся й так вже ідеальне 🤣воно неймовірне гладке та мʼяке.

Найулюбленіша маска!

Ось тут для мене є момент:

крем L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream я б використовувала лише як термозахист, тобто в холодну пору року. Мені він і олійка фактично однакові по застосуванню. Взагалі це дуже крутий крем, абсолютно не обтяжує, не додає липкості волоссю, не склеює, дійсно робить його гладеньким і візуально доглянутим, але це все робить і маска. Тому я для себе розглядала б цей засіб за відсутності маски. Засіб просто наношу на руку у невеликій кількості, розтираю між долонями та рівномірно розподіляю по довжині. Потім висушую феном без температури (ось тому зараз ним можна і не користуватись).

Професійна олійка L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil дуже схожа мені за консистенцією та кольором на акацієвий мед: ніжна, шовковиста і дає просто моментальний ефект - волосся виблискує, вкладається, рівне, здорове та виглядає дуже дорого і доглянуто, наче я тільки вийшла з салону! для мене це дуже класний засіб, але без нього можна обійтись, щоб зекономити у догляді.

Саме ця лінійка дала мені ефект важкого та розсипного волосся, а не пушкової кульбабки. Але для себе я обрала б не всі засоби: влітку мені достатньо шампуня та маски (і олійки, якщо є зайві кошти або подарували), а от в холодну пору - ще додала б крем, як термозахист. Скоріш за все, це дуже суб"єктивна думка. але мені здається, що з волосся дійсно не так швидко вимивається фарба і через 3 тижні я досі не бачу сивини. Також я не стала мити волосся рідше, так і залишилось один раз на 2 дні, а хотілось би хоча б на 3 😉