Моя Колекція Парфумів MIRIS
Дівчатка, привіт! 🌺 Хочу поділитися з вами своїми ароматами від MIRIS. Якщо у вас є свої бюджетні альтернативи елітних парфумів, будь ласка, діліться в коментарях. 💬
MIRIS: Демократизація Ароматів 🌟
MIRIS – бренд, який мене приємно здивував своєю доступністю та якістю. MIRIS створює парфуми, які за якістю не поступаються відомим брендам, але при цьому коштують значно дешевше. Мені подобається їх підхід: якість без зайвих витрат. 💸
Чому я обираю MIRIS?
- Завжди готові допомогти з питаннями.
- Можливість повернення або обміну протягом 14 днів.
- Доступні ціни без переплат за бренд.
- Зручна доставка по всій Україні без передоплати.
Парфуми MIRIS №22336 🌷
Знайомтесь, MIRIS №22336 – аналог Dior Miss Dior Cherie Blooming Bouquet. Якщо ви любите ніжні квіткові аромати, цей парфум саме для вас. 🌸 Ніжні ноти мандарину, півонії та мускусу створюють атмосферу весняного саду. Цей аромат підкреслює жіночність та елегантність, додаючи вашому образу неповторну нотку розкоші. І при цьому ціна всього 166 грн за 100 мл.
Основні ноти:
- Початкові: мандарин
- Середні: півонія
- Кінцеві: мускус
Парфуми MIRIS №26616🍒
MIRIS №26616 – аналог Victoria's Secret Bombshell. Це справжній ви бух свіжості та сексуальності, який додасть яскравості вашому образу. 🌟 Відчуйте нотки маракуї, грейпфрута, мускусу та деревних акордів. Цей аромат ідеальний для довгих днів та вечірніх подій, додаючи впевненості та індивідуальності. І все це за 171 грн за 100 мл.
Основні ноти:
- Початкові: танжерін, грейпфрут, ананас, полуниця, маракуя
- Середні: жасмін, червоні ягоди, конвалія, півонія, ванільна орхідея
- Кінцеві: мускус, деревні ноти, дубовий мох
Парфуми MIRIS №61707 🍭
Відкрийте чарівний світ з ароматом MIRIS №61707 – аналог Moschino Toy 2 Bubble Gum. Цей аромат нагадує дитячу радість та веселощі завдяки нотам жувальної гумки та зацукрованих фруктів. 🌈 Він додасть вашому образу грайливої та свіжої ноти, запрошуючи вас у світ легкості та задоволення. Вартість цього аромату – 218 грн за 100 мл.
Основні ноти:
- Початкові: зацукровані фрукти, гіркий апельсин, лимон
- Середні: жувальна гумка, болгарська троянда, чорниця, персик, кориця, квітка персика, імбир
- Кінцеві: мускус, Ambroxan, кедр
Парфумерна олія MIRIS №42829🍓
Парфумерна олія MIRIS №42829 – аналог Burberry Her. Цей аромат – справжній вихор чуттєвих нот малини, полуниці та чорної смородини. 🍇 Він додасть вашому образу витонченості та свіжості, створюючи чарівний шлейф, що зачаровує. Ідеально підходить для щоденного використання, додаючи вашому дню нотку розкоші. Вартість – 88 грн за 10 мл.
Основні ноти:
- Початкові: малина, полуниця, вишня, ожина, чорна смородина, лимон, мандарин
- Середні: жасмін, фіалка
- Кінцеві: амбра, д убовий мох, деревні ноти, мускус, пачулі, ваніль, кашмеран
Загальні враження та висновки 🌟
Я дійсно задоволена парфумами MIRIS. Вони мега стійкі, яскраві та насичені, мають чудовий шлейф. 💖 За таку ціну – це дуже якісно. Єдиний мінус – один з флаконів трохи протікає, але це не зіпсувало моє враження. Раджу всім спробувати!
Дівчатка, діліться своїми улюбленими ароматами та альтернативами елітних парфумів в коментарях. 🌺
xoxo💋
Коментарі (0)