MP

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Консилер для лиця
Rimmel The Multi-Tasker Concealer

Мені консилер дуже сподобався! Темні кола під очима прибирає, цятки від прищів приховує, може вирівняти тон шкіри. Консилер не сушить шкіру, не скочується, у зморшки не забивається, висипів після нього не помітила, пори мені теж не забив.  Текстура у нього легка, і через якийсь час він справді підлаштовується під тон шкіри.
Запаху я особливо не відчуваю, якщо тільки принюхатися, то начебто щось чується, але зовсім легке, косметичне.
Наноситься консилер дуже легко і просто - через свою консистенцію. Я наношу на область під очима, на прищики, під крила носа та на ті місця, які я можу порахувати за недоліки шкіри. Потім рухами, що поплескують, розтушовую консилер подушечками пальців.
Це чудовий варіант для тих, хто не любить щільну текстуру, під якою шкіра перестає дихати. Консилер добре перекриває темні кола та дрібні недосконалості шкіри, запалення теж під силу цьому засобу. Він їх добре ховає. І зауважу, що не посилює ситуацію, не сприяє загостренню запалень чи появі нових.
Консилер поводиться дуже стійко. До кінця дня він, як і раніше, добре маскує всі нюанси шкіри. По цьому пункту повний залік.
Демакіяж проблем не викликав, змивається добре, використовую для цього гідрофільне масло.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Тональна основа
Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation

Тональна основа добре розподіляється, добре лягає майже невидимим шаром і не підкреслює недоліки. Окремо хотілося б сказати про зволоження – тональна основа містить екстракт алое і комплекс вітамінів Е і В5 тому зволоження присутнє, і це добре відчувається! Тон моментально зволожує сухі ділянки, і навіть протягом усього дня шкіра виглядає зволоженою. Словом, суцільний комфорт!
Після нанесення практично зливається зі шкірою.
Найчастіше наношу тон прямо пальцями, іноді користуюся щільно набитим пензлем. Помітила, що практично за будь-якого варіанта нанесення тон розподіляється і виглядає добре.
Мені дуже подобається результат!
Відчуття на шкірі після нанесення більш ніж приємні) Шкіра гладка та ніжна, до неї дуже приємно торкатися. Запах не нав'язливий, на собі його не відчуваю, недосконалість прихована, але тон не виглядає маскою. Покриття дозволяє замаскувати більшість недоліків. Шкіра виглядає дійсно природньо та свіжо, не скочується, не залишає липкості і це протягом дня.
Ввечері без зусиль змиваю гідрофільним маслом.

Туш для вій
Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara

Туші вдалося мене приємно здивувати.
Максимально зручна для мене щіточка вона гарно промальовує кожну вію, лягає рівномірно і акуратно, без комочків. Працювати з нею приємно, бо не треба шукати підхід. Туш вразила мене з першого використання, бо надала моїм віям саме такий ефект, який я люблю, підкресливши їх красу.
Звичайно, вона не зробить віям ефект віяла чи "вії до неба", але свої функції виконає всі сповна. Для мене це ідеальна туш на кожен день.
Відколи отримала, фарбуюсь тільки нею. Вона не осипається, не розмазується і не тече. Не всі туші можуть так себе показати. А ще супер легко змивається, без жодних зусиль.
Тому вона в мене тепер стала на сходинку вище за всі туші, які в мене є. А через склад тим більше.