Nastina

Матуючі серветки від корейського бренду Mishha

Доброго дня!

Вже кілька років поспіль користуюся матуючими серветками, практично цілорічно в моїй сумочці лежить пласкенька коробочка з матуючими серветками для обличчя. В мене були від faberlic та бюджетні від beautyderm. Одного разу консультант в магазині порадив взяти від Міша.

Я спочатку вагалася, бо вони коштують на порядок більше. Але таки купила і не пошкодувала. Адже сама коробочка мінімалістична, набагато зручніша і компактніша, серветки щільніші і на вигляд, і на дотик. Матують дещо краще. На все обличчя треба приблизно 3 серветки.

Перед виходом з дому я користуюся пудрою, щоб закріпити макіяж і надати обличчю матовості, а поза домом користуюся лише гігієнічними варіантаии, як, наприклад, матуючі серветки. Макіяж не псують, серветки абсолютно сухі і не мають ніякого аромату.

Пред виходом з дому я користуюся пудрою, щоб закріпити макіяж і надати обличчю матовості, а поза домом користуюся лише гігієнічними варіантаии, як, наприклад, матуючі серветки. Макіяж не псують, серветки абсолютно сухі і не мають ніякого аромату.ед виходом з дому я користуюся пудрою, щоб закріпити макіяж і надати обличчю матовості, а поза домом користуюся лише гігієнічними варіантаии, як, наприклад, матуючі серветки. Макіяж не псують, серветки абсолютно сухі і не мають ніякого аромату.

Однозначно коштують своїх грошей, можу рекомендувати до покупки!