Dior Diorshow On Set Brow
Нещодавно вирішила спробувати туш для брів Dior Diorshow On Set Brow. Чесно кажучи, була трохи скептично налаштована через високу ціну, але цікавість перемогла. Отже, ось мої враження. 💁♀️
Що сподобалось:
- Природний вигляд: Ця туш просто магічна! Брови виглядають доглянутими і натуральними, ніби я нічого і не наносила. Дуже подобається цей ефект. 🌿
- Зручна щіточка: Маленька щіточка - просто знахідка. Вона настільки точно наносить туш, що не потрібно хвилюватися про те, що щось замажу. 🎯
- Тривала стійкість: Засіб дійсно тримається весь день. Навіть у дощ чи спеку - брови на місці. ⏰
Що не дуже:
- Ціна: О, так, ця туш не з дешевих. Якщо бюджет обмежений, це може бути значним мінусом. 💸
- Відтінки: Вибір відтінків не дуже великий, тож якщо у вас специфічний колір брів, може бути складно підібрати ідеальний. 🎨
- Ефект: Якщо ви любите більш виразний і яскравий макіяж брів, ця туш може здатися занадто натуральною. 💄
Висновок:
Загалом, Dior Diorshow On Set Brow мене приємно здивувала. Якщо вам потрібен природний вигляд і довговічність, і ви не проти витратити трохи більше, ця туш стане відмінним вибором. Але якщо хочете заощадити або шукаєте яскравіший ефект, можливо, варто пошукати інші варіанти. 🌟
xoxo💋
Коментарі (0)