Гелевий олівчик для очей від Lamel
Love love love 🩷
Я ніколи не мала яскравих олівчиків. Ніколи не робила яскравий макіяж. Але ці олівчики - змінюють все 🩵
Вони настільки класно й гармонічно доповнюють образ, що важко зупинитися 🤭
По чуть чуть збираю свою колекцію 😅
П'ять основних переваг:
1. М'яка кремово-гелева консистенція:
- Наноситься так легко, що мої повіки відчувають себе на спа-процедурі. Жодних неприємних відчуттів — тільки ніжне ковзання.
2. Висока стійкість:
- Цей олівець витримує все — від ранкової кави до вечірнього повернення додому після насиченного дня.
3. Легке та комфортне нанесення:
- Він настільки добре розтушовується, що я вже забула, що таке нерівні лінії. Тепер кожен мазок ідеальний, як рухи професійного художника.
4. Гарна стійкість навіть на слизовій оболонці:
- Здається, цей олівець має суперздібності — він тримається навіть там, де інші засоби здаються. Тепер жодних розводів, тільки виразний погляд протягом усього дня.
5. Широка палітра відтінків:
- У палітрі є всі кольори веселки і ще трохи. Я можу створювати креативний макіяж різної складності, змішуючи відтінки і експериментуючи з образами. І кожен раз — новий шедевр.
Загальне враження:
Lamel Professional Oh My Color Gel Eye Liner — це справжня знахідка для тих, хто любить виділятися. Його м'яка текстура, висока стійкість і багатство відтінків роблять його незамінним у моїй косметичці. Тепер я можу бути впевнена, що мій макіяж залишиться на висоті, навіть якщо мої плани включають марафон з улюбленими серіалами чи вечір танців. А кожен погляд, підкреслений цим олівцем, стає маленьким шедевром.
love 🧡
Коментарі (0)