Nastina

Avon Ultra Color Lipstick

Доброго усім часу доби! Ділюся відгуком на помаду "Ультра" від Avon у лімітованому білому дизайні упаковки. В мене відтінок "Peach Petals". Як на мене, він скоріш кораловий, аніж персиковий. Формула у неї, як у всіх помад "Ультра" - кремова, сяюча, без блискіток.

Не стійка, залишається на стінках чашки, але стійкість вони в ній і не обіцяють. Навіть коли помада "з'їдається", на губах залишається рожевий відтінок. Це важлива деталь, адже помада червоно-помаранчева, коралова загалом, по собі залишає рожевий відтінок.

Ношу її і вдень і ввечері, адже вона не чисто червона, що зобов'язує до певного образу, макіяжу тощо. Фарбувалася нею, коли робила повсякденний макіяж, і виглядало дуже гарно. Пробувала її використовувати як рум'яна, але мені зазвичай не підходять червоні відтінки на обличчі, лише як помада. Тому і використовувала сьогоднішній продукт лише за призначенням. Нижче можете побачити свотчі нашої персикової помадки 🍑.

Я часто замовляю нові лімітки в "Ультра" і вони мене не розчаровують🙌 Тож можу порадити до затесту❤️ Приємні помади з комфортним нанесенням і широкою палітрою кольорів.

Дякую, що були зі мною, на все добре!