Nastina

Зволожувальний денний крем для чутливої шкіри

Доброго часу доби усім, хто зазирнув у мій б'юті-блог! Зараз настала листопадова пора, коли дуже важливо захищати шкіру обличчя різноманітнии кремами з зволожуючим складом.

З серії Nutra Effects від AVON, мала засоби для вмивання, міцелярки, нічні зволожуючі гелі, матуючий крем та крем з екстрактом водоростей. Тож наступним предметом затесту серії я обрала крем для чутливої шкіри з CICA та spf 20.

Користуюся на щоденній основі. Під макіяж не використовую, зазвичай, він в мене лише як денний крем.

Запакований він був досить добре, баночка з додатковою мембраною в картонній коробці, ще й зверху була слюда. Як я вже вказала, баночка скляна з горлечком, яке звужується доверху. Це не надто зручно, але всі креми даної серії випущені саме в таких флаконах. Тож, я вже приловчилася і вибираю весь крем до останньої краплинки.

Я більше люблю креми в тюбиках, такий вид пакування є набагато гігієнічнішим, ніж відкриті баночки з яких ми просто пальцем набираємо засіб. Тим не менше, не цураюся купувати креми і в баночках, і в тубах.

Стосовно нанесення, крем білий, і потрібно хоча б півтори-дві хвилинки, щоб добре його рознести по шкірі і дати йому увібратися. Фініш сяючий, але не надто масний. На шкірі відчувається комфортно, можливо спочатку надто вологе відчуття, але надалі протягом дня крем тримається без нарікань, наявність сонцезахисного фактору захисту є для мене великим плюсом, адже навіть осінню та взимку хочеться захищати шкіру від сонячного проміння, та ступінь 40-50, все ж актуальніші влітку. А на холодний сезон вистачить spf 20-35.

Я б повторила дану покупку, крем гарний, а ще часто буває в різноманітних акціях. 9/10