Nastina

Піна для ванни "Солодкі сни"

Піна для ванни "Солодкі сни"

Усі привіт! Ділюся з вами відгуком на піну для ванн "Солодкі сни" від AVON з ароматом бергамоту і ванілі. Замовила одразу літр, хоч і сумнівалася в ароматі. Не хотілося засолодкої піни влітку.

Але аромат мене порадував - свіжий, яскравий, відчутні обидві ноти: і свіжий бергамот і солоденьку ваніль, вони чудово доповнюють одне одного.

Мінус в даного продукту лише один - досить рідка консистенція.

А от плюсів значно більше!

+ Великий об'єм

+ Часто є акції на покупку

+ Приємний стійкий аромат

+ Великий вибір

+ Зручний, небанальний флакон

Часто замовляю великоформатні піни для ванн від AVON, вони як і більшість пін - рідкі, в серії SENSES багато ароматів, плюс, щосезону випускаються нові лімітки. З наявного зараз на Мейкапі ще замовляла "Райські піски" з ароматом кокосу і пітайї - це найкраща кокосова віддушка, яку я коли-небудь купувала. "Біла лілія" - випускається ще з 2000-х, моноаромат лілії переданий на 100%. "Малинове задоволення" - купували неодноразово і спрей і гель для душу і піну. Здавалося б, малина та й малина. Але така приємна, грайлива ягідка! "М'ятна свіжість" - скоріш цікавий аромат, ніж дійсно на будь-який смак. Але в якості цікавого експерименту гель для душу, хоч 250 мл, взяти можна.

Планую ще замовити якийсь продукт з серії "Лимон-базилік". Мені здається, що він має бути цікавим.

За "Солодкі сни" - лайк!

10/10

Піна для ванни "Солодкі сни"
Піна для ванни "Солодкі сни"