Nastina

Кульковий дезодорант «Цитрус і м'ята» Yves Rocher

Кульковий дезодорант «Цитрус і м'ята» Yves Rocher

Усім привіт! Сьогодні мова піде про дезодорант 24 години стійкості. Він продається вже більше 15 років, у підліткові часи він в мене був і був досить непоганим, аромат тримався весь день. Тому я тим паче не розумію, чи якість в нього зіпсувалася, чи дорослим людям він просто не підходить?!

Але почнемо спочатку. Купила цей дезодорант ще весною, але руки до нього дійшли лише в червні. Мені він спочатку сподобався - практично прозорий кульковий дезодорант, пахне надзвичайно гарно, свіжо, цитрусово лимоном, і не ароматом лимона в побутовій хімії, а саме такий лимонно-ламовий концентрат. Влітку це прям попадання в яблучко. Але є одне але. Стовідсоткового захисту він не дає, кілька годин на спеці все ок, але до обіду від аромату нього не лишається і сліду, не кажучи вже про те що він не абсорбує пііт. Хоча, я на це і не розраховувала, тому що це просто дезодорант, не антиперспірант. Я сподівалася, що обіцяні 24 години він протримається, та нажаль він і 10 не витримує. Тож 3/10

це і не розраховувала, тому що це просто дезодорант, не антиперспірант. Я сподівалася, що обіцяні 24 години він протримається, та нажаль він і 10 не витримує.

.

Взимку може все буде ок, а от влітку я замовила свої парфумовані любимчики від Ейвон🥰 Ось де стійкість і дієвість🙌

Пишіть у коментарях, чи користувалися Ви колись кульковими дезодорантами від Avon і чи вони вам сподобалися? Знаю, що в них ще є в цій лінійці два антиперспіранти 48 годин захисту, можливо вони краще справляються з задачею, треба буде якось протестувати їх.

Дякую за увагу!

Кульковий дезодорант «Цитрус і м'ята» Yves Rocher
Кульковий дезодорант «Цитрус і м'ята» Yves Rocher