Daryna

Розпаковка продуктів від нового українського бренду парфумерії AVENUE des PARFUMS

Розпаковка продуктів від нового українського бренду парфумерії AVENUE des PARFUMS

Щойно отримала посилку з продукцією від AVENUE des PARFUMS і не можу дочекатися, щоб поділитися своїми першими враженнями😍! Вона одразу викликала цікавість, адже це новий український бренд, який обіцяє занурити в світ ароматів з різних куточків планети, а також не тестує свою продукцію на тваринах.🐇

° Парфуми "Young Marseilles"🌊
Назва вже натякає на свіжість та легкість. Уявляю собі десь набережну Марселя, де м'який морський бриз змішується з ароматами ранкових квітів. Сподіваюся, цей аромат перенесе мене саме туди – у світ мрійливих прогулянок уздовж моря, підкріплених нотами цитрусових та солонуватої прохолоди.

° Парфумований гель для душу "Cherry Osaka"🌸
Як шанувальниця Японії, від цього продукту очікую особливого магічного досвіду. Аромат вишні – це класика японської культури, і я сподіваюся, що цей гель зможе перетворити мій ранок на справжнє ханамі. Дуже цікаво, чи вдасться йому захопити ту ніжну солодкість і свіжість квітучих сакур.

° Аромадифузор "Lotus & Sandalwood"🪷
Загадковий і, на перший погляд, дуже гармонійний дует. Очікую від цього аромату відчуття спокою та внутрішньої рівноваги. Лотос, як символ чистоти, в поєднанні з теплим сандалом обіцяє створити в моєму просторі атмосферу умиротворення. Цікаво, чи стане цей дифузор новим фаворитом у моїй колекції ароматів для дому.

Залишилося тільки випробувати ці продукти і поділитися з вами своїми враженнями в наступних дописах☺️! Відчуваю, що це буде справжня ароматерапія🌸