ANN_DI

Пустушка силіконова від Chicco

Пустушка Chicco: Від немовляти до експерта зі смоктання

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ :

1. Ефект мами:

- Пустушка Physio Comfort від Chicco має «ефект мами», що означає, що малюк відчуває себе як вдома. Це як носити мініатюрну маму з собою всюди!

2. Ортодонтична конструкція:

- Сосок Active підтримує правильне положення язика та розвиток м'язів ротової порожнини. Хто знає, можливо, ваш малюк стане майбутнім оратором або співаком завдяки цій пустушці!

3. Комфорт і ергономіка:

- Ергономічна форма забезпечує достатній простір під носиком, щоб малюк міг дихати вільно, а широка основа допомагає губам перебувати в природному положенні. Це пустушка, яка дбає про кожен сантиметр дитячого обличчя.

4. Вентиляційні отвори:

- Отвори для вентиляції дозволяють повітрю циркулювати, знижуючи ймовірність подразнень навколо рота. Тож навіть якщо ваш малюк вирішить влаштувати марафон зі смоктання, його шкіра залишиться свіжою і без подразнень.

5. Мій досвід:

- Дуже важливо вчасно замінювати пустушку за віком, тому що малюки швидко ростуть і потреби змінюються. Я переконалася в цьому на власному досвіді, коли моя дитина почала віддавати перевагу новій пустушці, що підійшла їй за розміром. Неймовірно, як такий простий предмет може принести стільки спокою і радості!

Загальне враження:

Смоктання пустушки від Chicco — це не лише комфорт для малюка, а й спокій для батьків. Ця пустушка ідеально підходить для малюків віком від 6 до 12 місяців. Вона допомагає розвивати м'язи ротової порожнини і підтримує природне положення язика. Якість матеріалу, зручний дизайн і позитивний вплив на розвиток — ось чому я обрала Chicco Physio Comfort. Тепер кожен раз, коли моя дитина смокче пустушку, я знаю, що це не тільки заспокоює, а й сприяє її здоровому розвитку.