lyuba_belllaaa

Місія: вітамін D без шкоди для шкіри

Місія: вітамін D без шкоди для шкіри

Тестувала 2 нові засоби, і не перетворилась на курку гриль - а навіть дістала якимось чином рівну і однотонну легку засмагу.

Чому обрала спф 30? Бо власне хотіла трішки засмаги, набридло приїжджати з моря кольору молока. Коли купую спф нижчі 50, морально налаштовуюся наносити їх частіше.
Ділюсь новими знахідками цього року (спойлер, в один з засобів закохалась).

Отже, перший засіб це Bondi Sands SPF 30 Fragrance Free Sunscreen Lotion, 150 мл. Австралійська марка, тобто добре розуміється на сонцезахисті (санскрін у Австралії - то як у нас носовичок - необхідність).
Вигляд: щільний білий крем, легко розноситься і вюирається приблизно за хвилину. Не лишає плівки, але не надто легкий. Не вибілює (фільтри - хімічні). Стійкий до води, зволожуючий. Захищає від UVA та UVВ променів.


Засіб дійсно надає відчутне зволоження шкірі у спеку.

На упаковці вказано - для чутливої шкіри. Чат GPT каже, що склад не найкращший для чутливої шкіри. Але, на моїй досить тонкій капризній шкірі не було жодних реакції. Флакону 150 мл вистачило на двох на 4 дні (з нанесенням кілька разів на день).
Засмага - її не сталось) Ось так, засіб магічним чином не дозволив моїй шкірі потемніти. З використанням вона навіть не надто нагрівалась під прямим сонцем. Засіб дуже сподобався - зволоженням, захистом, відсутністю запаху. Фільтри хімічні, але старого покоління ( Авобензон 3%, Гомосалат 10%, Октісалат 5%, Октоцрилен 8%).

Перейдемо до мого нового улюбленця, Collistar Ultra Protection Tanning Cream SPF 30. Так, це сонцезахисний крем - для засмаги. Давно не купувала сонцезахист коллістар, але загублена валіза стимулювала піти і обрати щось з місцевого магазину (
Що по крему? Легкий, дуже легкий - трішки масляний. Не вибілює, вбирається на очах. Не створює плівки, зволожує дуже відчутно. На моє здивування, уже увечері першого дня я побачила відтінок засмаги - і це без жодного почервоніння або дискомфорту. 150 мл у флаконі. Запах - щось квіткове, на шкірі не затримується.
Шкіру я зволожувала увечері - але по відчуттях вона не дуже цього і потребувала. Догляд - просто вау! Крем так сподобався, що я закінчила упаковку за 3 дні!!! (теж на 2 осіб). Не надто економічний засіб 🥲

Коллістар має сучасніші фільтри - забезпечують кращий захист (Увінул А Плюс, Октісалат, Етилгексил Тріазон, Енсулізол, Тіносорб S).Упаковка каже, що крем захищає лише від променів UVA, але чат GPT відповів, що тут є компоненти які блокують промені UVB також, це додатковий плюс.


Вся моя засмага на фото за тиждень - лише завдяки цьому кремчику. Шкіра не була червоною жодного дня, і виглядає дуже пристойно - не сухо.

Засмагати чи ні - це вибір кожного.
Мої правила - слідкувати за UV індексом - на фото у каруселі - як він міняється на протязі дня! Я проводжу час на сонці з 8 до 9-10 ранку, потім ховаюсь до 17 мінімум. Не знаходитись на прямому сонці більше 15 хвилин, носити капелюх і мінеральний сонцезахист на обличчі. Все це допомагає мені відчувати себе добре після сонячних ванн. Ефект засмаги на ядерному реакторі більше не приваблює, але легкий відтінок дуже люблю.

Чи засмагаєте ви? Якими засобами користуєтесь?

Місія: вітамін D без шкоди для шкіри
Місія: вітамін D без шкоди для шкіри
Місія: вітамін D без шкоди для шкіри