Heimish All Clean Balm Mandarin
Бальзам
Доброго дня!
Я стабільно кілька разів на тиждень роблю макіяж. І, зазвичай, змиваю його міцелярною водою і далі вже гелем для вмивання. Іноді шукаю альтернативу, пробувала гідрофільну олію від Relance, але мені не сподобалася сама форма випуску, це олія в пляшці з дозатором, і мені просто-напросто незручно було користуватися нею.
Часто бачу рекомендації саме цього бальзаму для зняття макіяжу. Досить давно хотіла замовити, і ось набралися в кошику товари, що є в наявності лише на складі Євросоюзу і додала до замовлення ще й бальзам Heimish All Clean Balm Mandarin.
Мій досвід застосування🤍
Довго не наважувалася купити, бо ціна за баночку 120 мл була 540 грн. Але я жодного разу не пошкодувала про покупку!
Одну ложечку бальзаму я нанесла на мейк, бальзам помаленьку танув і ложечки цілком вистачило на все обличчя включно з тушшю для вій.
Макіяж змився ідеально, від туші не залишилося і сліду. Очі не пекло взагалі, єдине, що дещо замулився погляд секунд на 15, доки не змила з очей і обличчя масло.
Після бальзаму я ще вмилася гелем для вмивання, і далі вже наносила вечірній догляд.
Консистенція цього бальзаму та його танення мені сподобалося набагато більше ніж гідрофільні олія, які часто виливаються з рук. Відчуваю, що це буде моїм улюбленим засобом для демакіяжу.
Абсолютна рекомендація 🥰
10/10
Дякую, що дочитали цей відгук до кінця. Вдалих вам покупок!
Коментарі (0)