Інна ✨

Олівці для брів Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow

Олівці для брів Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow

Брови - це мій самий не улюблений крок у макіяжі. В мене росте мало волоскив, вони тонки та влітку дуже вигарають на сонці. Багато років був класний татуаж, якій я обновлювала і була супер задоволена! Але зараз мій майстер виїхала і більше не працює, тому оновити саме з нею я не маю можливості, а йти будь до кого іншого просто боюсь - бо можуть все запороти, ну це ж лице, потім вже нікуди це рукожопство не заховати.

Олівці для брів Holika Holika Wonder Drawing - це мої ідеальні олівчики, бо я руда і мені потрібно, щоб брови підходили під колір волосся. І якщо сами волоси на бровах я фарбую разом з волоссям на голові тією ж фарбою, то добудовувати форму там, де волоски на бровах вже не ростуть, а татуаж вже зійшов, треба олівчіком. Так - просто беру і малюю по шкірі, ну а що робить. Так, мені дуже подобаються руди брови і олівці з холодним тауповим підтоном, що так любить більшість, мені не підходять.

Олівці для брів Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow
Олівці для брів Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow

Олівець плаский і ним дуже зручно малювати форму. Мені не підходить техніка, коли профарбовують окремі волоски, я роблю форму і повністю ії заповнюю, потім розтушовую щіточкою, створюючи ефект пудрових брів. Але є варіант і з дуже тоненьким олівчиком - Holika Holika Wonder Drawing Skinny, але я не впевнена, що кольори повністю ідентичні з лінійкою Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow.

Частіше користуюсь відтінком 04 червоно-коричневим, бо від прям з рудим підтоном і ідеально мені підходить. Відтінок 02 Dark Brown більш нейтральний і темнішій. Але теж в цілому мені підходить.

Олівці гарно тримаються на шкірі, не зникають і не розмазуються впродовж дня. В мене комбінована шкіра і зона брів теж почінає швидко жирніти, але все намальоване залишається зі мною до моменту демакіяжу.

Зараз я не бачу цих олівців у продажі онлайн, але ще багато бачу на залишках у фізичних магазинах. Тому я купила собі в запас, бо не хочу ні на що їх замінювати)