Vik_Sem

Улюблений незмивний крем для пом'якшення волосся.

Завдяки допису @ksnklb я дізналась про цей чудовий незмивний крем і бренд загалом і хочу про нього розповісти детальніше))

Моє волосся вже другий місяць у ніжних обіймах Le Petit Olivier, і за цей час він став одним з моїх улюбленців.

Незмивний крем для сухого та пошкодженого волосся з маслами Оливи, Аргани, Карите від LE PETIT OLIVIER

Загальні відомості та зовнішній вигляд:

Країна виробник: Франція

Об'єм: 200мл

Склад:

AQUA (ВОДА) ; ЦЕТЕАРИЛОВИЙ СПИРТ ; ЦЕТИЛОВІ ЕФІРИ ; БЕГЕНТРИМОНІЮ ХЛОРИД ; COCO-CAPRYLATE/CAPRATE ; ПАРФУМ (АРОМАТ) ; ДИСТЕАРОЙЛЕТИЛ ДИМОНІЮ ХЛОРИД; ОЛІЯ ЯДЕР АРГАНІЇ СПИНОЗОЇ ; ЕКСТРАКТ МАСЛА BUTYROSPERMUM PARKII (ШИ); OLEA EUROPAEA (ОЛИВКОВА) ФРУКТОВА ОЛІЯ ; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (СОЛОДКОГО МИГДАЛЯ) ЕКСТРАКТ МАКУХИ ; ПАНТЕНОЛ ; ГЛІЦЕРИН ; ІЗОПРОПІЛОВИЙ СПИРТ ; ГІДРОКСИЕТІЛЦЕЛЮЛОЗА ; ; 1,2-ГЕКСАНДІОЛ; КАПРИЛІГЛІКОЛЬ БЕНЗОАТ НАТРІЮ; ЛИМОННА КИСЛОТА ; ЛІНАЛООЛ ; ЛИМОНЕН ; ГЕКСИЛ ЦИНАМАЛЬ ; БЕНЗИЛ САЛІЦИЛАТ ; КУМАРИН ; ЦИТРОНЕЛОЛ

Опис від виробника: Поживний крем для сухого та ламкого волосся значно полегшує розчісування після миття. Волосся отримує необхідне харчування, стає м'яким, шовковистим, відновлюється по всій довжині і набуває здорового блиску, завдяки вмісту природних компонентів:

- Оливкова олія: живить

- Олія каріте: захищає

- Арганова олія: відновлює

Дозатор поворотний, працює справно:

Можна регулювати видачу крему, що знадобиться у будь-якому випадку. На свою довжину використовую одне повне натискання.

Текстура та аромат:

Крем дуже ніжний і насичений: потрібно добре розподілити. Не помічала, щоб волосся склеювалось, але якщо переборщити, то тактильно відчуваєш перебір. Бурульок із волосся при цьому немає.

Аромати бренду як для мене створювалися! Трохи вершковий, трохи мигдальний і трохи косметичний аромат. Не кричущий, не противний, ніколи не набридає.

На волоссі залишається, що мене тішить. Засіб має здатність глибоко проникати у структуру волосся. Підтримує їх зволоженими, запобігає висиханню, зменшує перетин та ламкість.

Засіб не містить:

- силіконів;

-сульфатів.

У мене довге волосся, примхливе, без догляду довжина розсипається.

Стан хороший, тому щось потужне мені не потрібне на постійній основі, але підтримка потрібна обов'язково.

Наношу на вологе волосся, далі воно сохне або саме, або з феном. Іноді наношу ще якусь незмивашку, але це від настрою залежить і від потреб.

Використовую крем не кожне миття волосся, а поєдную з іншими живильними засобами. Виходить, одного разу наголошую на зволоження, в інший - на пом'якшенні.

Мені дуже подобається, як волосся себе веде з цим кремом:

Крем не має властивостей для укладання, але волосся з ним таке пружне, і насичене, що все відбувається саме по собі.

Витрата мінімальна. На одне використання потрібно дуже мало (а я обробляю майже всю довжину),

Плюси/мінуси:

✅Текстура

✅Мінімальна витрата

✅Аромат

✅Волоси красиві, насичені, яскраві

✅Не перевантажує

Мінусів для мене немає.