Мілена

Пояс від халату, як бьюті гаджет

Пояс від халату, як бьюті гаджет

Як ви могли зрозуміти з назви, то накрутку я робила на пояс від халату. Я не божевільна, якщо ви так подумали, я просто дивлюсь TikTok.

Ця накрутка там популярна, як і накрутка на дайсон, але його в мене нема (бо мені його так і не подарували), але я не розстраююсь, бо в мене є руки і халат.

Пояс від халату, як бьюті гаджет

Спочатку миємо волосся, або можна просто сухе злегка змочити водою, але я мила. Після миття я підсушую волосся феном десь більше ніж на половину, та наношу крем та пінку для волосся. І починаю робити саму накрутку, просто обматуємо волосся об пояс, залишу відео.Як виявилось робити її не так й легко. Треба робити досить обережно, щоб не плутались волосинки та кожна волосинка була на свому місці. Поки зробила думала замучаюсь. Адже волосся трохи плутається, та деякі волосинки випадають і їх потрібно поправляти. Я витратила десь хвилин 10 на дві сторони. Кінчики фіксувала резинками.

Я лягла з ними спати, спати зручно. Після зняття просто прочесала руками та розчіскою. Не фіксувала лаком. Впродовж дня вони трошки впали, залишу фото. Але якщо вам треба прям такі об'ємі, то використовуйте лак.

Думаю, що з такими локонами можно проходити досить довго. А я взагалі люблю більш легкий ефект, як від накрутки на утюжок, можу зняти відео кому цікаво пишіть а коментарі.

Тож метод накрутки 100/10

Якщо не хочете пояс можна купити спеціальний бігудь, на китайських сайтах він коштує досить не багато. Але спочатку раджу використати пояс, бо якщо в вас волосся по плечі або е будете як пудель😂