OKazkova

Кропива, від якої приємно

Кропива, від якої приємно

З-поміж різних натуральних косметичних засобів особливу популярність здобули гідролати, адже це відносно недорогий, абсолютно натуральний та безпечний (якщо немає алергії) продукт, що зберігає у собі корисні властивості рослини, з якої він зроблений. Цього літа я також зацікавилась гідролатами та замовила для знайомства одразу три різних варіанти від українського бренду Floya. Серед них і гідролат кропиви.

Пакування: гідролат міститься у прозорій пластиковій пляшечці 100 мл. Також буває у пляшечках на 200 та 500 мл. Пляшечки на 100 та 200 мл оснащені зручним розпилювачем, що легко натискається та утворює ідеальну хмарку. На наліпці є вся необхідна інформація: контакти виробника, застосування, призначення, умови зберігання та склад.

Склад. Гідролат кропиви, натуральна запашна вода - продукт парової дистиляції кропиви дводомної. Рослини зібрані в приватних господарствах київської області і дистильовані колодязною водою. Не містить спирту та консервантів.

Аромат доволі своєрідний. Мені пахне наче якоюсь вареною крупою😅 То, звісно, не квіткове поле, але для мене цей аромат цілком прийнятний. До того ж, він швидко зникає після розпилювання. За три тижні я вже звикла до нього і навіть не звертаю увагу.

Про гідролат словами виробника. Застосовується для шкіри обличчя, тіла та волосся: аплікації, компреси, маски, як компонент косметичних засобів. Підходить для щоденного використання. Незамінний засіб проти випадіння волосся, посилення його росту та живлення. Надає волоссю блиск. Вітамінний тонік для втомленої шкіри, що покращить дихання шкіри та обмін речовин. Надає в’яжучу дію. Підходить для жирної та комбінованої шкіри. Прибере куперозне почервоніння з обличчя.

Обіцянки вражають! А що по факту? Отже, я використовую цей кропивний гідролат вже три тижні:

  • для обличчя: зранку та ввечері пшикаю на обличчя в якості тоніку, а протягом дня використовую ще й інші гідролати від бренду
  • для волосся: пшикаю на шкіру голови після миття та одразу роблю масаж щіткою

Ефект та враження:

🌿 кропивний гідролат приємно освіжає шкіру, особливо якщо тримати його в холодильнику, особливо коли є електроенергія😁

🌿 разом з іншими косметичними засобами гідролати допомагають підтримувати гарний доглянутий вигляд шкіри: пори виглядають чистіше, та й жирного блиску трошки менше (якщо не використовувати SPF, але то вже історія для іншого допису😏)

🌿 також я помітила, що з цим гідролатом та пілінгом від Meloni волосся довше виглядає чистим і навіть можна відтягнути миття на +1 день.

Щодо обіцяних зменшення проявів куперозу (маю на крилах носа) і зменшення випадіння волосся, то тут поки що ефекту не помітно. Я не дуже вірю, що хоч якась косметика здатна прибрати куперозне почервоніння. А от на зміцнення волосся дуже сподіваюсь. Можливо, пройшло ще мало часу, щоб помітити результат, тож продовжую користуватись.

А ще дуже цікаво спробувати гідролат розмарину🤔 У Floya такого наче немає, але зустрічала у інших брендів. Кажуть, що дієва штука.

Огляди на інші гідролати від Floya можна почитати туть:

Дякую за увагу❤️