Astro beauty

Мої порожні баночки липня 2024

Мої порожні баночки липня 2024

Для мене завжди загадка, як мені вдається щомісяця назбирати таку кількість порожніх баночок.

Цього разу окрім порожніх баночок є і розхламлення.

Засоби для обличчя від Hollyskin

Відлущуюча пінка для обличчя з гліколевою кислотою - я та людина, котра візуально вау ефекту від використання засобів з кислотами не помічаю. Але точно помітила оновлення шкіри після використання цього засобу.

Крем для очей з колагеном - приємний кремчик, що дарує легке зволоження шкірі під очима

Мультиактивний зволожуючий крем для обличчя - крем надає гарне зволоження, але подекуди я його відчувла на шкірі як незначну плівочку. Гарний варіант, якщо Ви хочете заололитт своб шкіру. Кремчик мабуть не підійде жирній шкірі.

Мої порожні баночки липня 2024

Гідрофільна олія для сухої та нормальної шкіри від Mariefresh - моя улюблена гідрофільна олія. Купувала і буду купувати ще. Повертаюсь до неї після інших затестів.

Антивікова сироватка від Mermade - вперше тестувала сироватку від цього тренду і була приємно вражена. Дія цієї сироватки мене приємно порадувала. Єдине що мені здається що ця дуже естетична баночка не зовсім підходить для сироватки такої консистенції, що ускладнює отримання продукту , коли його залишається менше ніж половина .

Зволожувальна сироватка для шкіри під очима від 1stly - моя вже не перша баночка, добре зволожує шкіру.

Скраб для обличчя від Lapush - скептично ставлюсь до скарбів для обличчя, дія цього мені сподобалась, але було трохи складно змити всі скрабуючі частинки з обличчя. Мабуть більше до такого продукту точно не повернусь.

Сухий шампунь від Batiste - сухий шампунь, який дійсно працює та виручає в моменти коли немає можливості помити голову. Аое не можу з ним дуже двого ходити - дуже його відчуваю на волоссі та хочу якнайшвидше змити.

Інтим-гель від Triyuga - шукала щоб купити з українських брендів і знайшла цей гель. Ніжний та приємний, не пересушив.

Натуральний дезодорант Калінджі від MAY - засіб який я розхламляю і яким я повністю незадоволена. Як дезодорант він не справляється із задачами, які на нього покладаються - не захищає від поту, від неприємного запаху та псує одяг, який потім майже неможливо відіпрати.

Блиск плампер від Maybelline New York - шалено пекучий блиск, але збільшення губ він таки дає.

Консилер від NYX Bob to glow - розхламляю так і не закінчивши його, бо продукт вже почав скатуватись в дивні комки та дуже сушити шкіру.