Amethystium

Сонцезахист Enough Collagen

Сонцезахист Enough Collagen
  • Текстура плотна, більше жирна ніж легенька. Як в хорошого спф.
  • Не скочується, білих слідів не залишає.
  • Запах теплий, морський)
  • Фішка цієї серії звичайно в колагені) Як в основному інгредієнті цих засобів.

- На зворотній стороні пише на корейській:

Потрійна функціональна косметика [відбілювання + зменшення зморшок + захист від ультрафіолету]

Вологий сонцезахисний крем, що містить колаген, утворює плівку, що блокує ультрафіолет, зберігає шкіру здоровою та зволожує.

[Ефективність] Допомагає відбілити шкіру. Допомагає зменшити зморшки шкіри. Захищає шкіру від ультрафіолетових променів.

(SPF50+ PA++++)

[Дозування] Візьміть відповідну кількість цього продукту та рівномірно розподіліть по шкірі.

[Як використовувати] На завершальному етапі базового макіяжу обережно нанесіть відповідну кількість на ділянки, які легко піддаються впливу УФ-променів.

  • Склад: Purified Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titanium dioxide, Ethylhexyl Salicylate, 4-Methylbenzylidene Camphor, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Cetyl Ethylhexanoate, Butyl Alcohol, Butylmethoxydibenzoyl Methane, Glycerin, Polysorbate 60, Stearic Acid, Sorbitan Stearate, Beeswax, Silica, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Polymethyl Methacrylate, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sunflower Seed Oil, Fragrances, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Collagen (0.1%), Disodium EDTA, Raven Extract, Rosemary Extract, Oreganoflower / Leaf Stem Extract, Thyme Extract.

  • Розбір складу:

Titanium Dioxide - фізичний фільтр

Butyl Methoxydibenzoylmethane - захист від усіх А-променів (320-400)

Ethylhexyl Salicylate - захист від UVB-променів (280-320)

Ethylhexyl Methoxycinnamat - захищає від променів В (290-320)

4-Methylbenzylidene Camphor - захист від UVB-променів

  • З цікавого: розмарин, орегано і тимʼян
  • Функцію розмарину розбирала в попередній дописах, хочу зупинитись на двох останніх.

  • Екстракт тимʼяна - є екстракт листя та квітів Т.о. (Thymus vulgaris). У свіжій траві міститься ефірна олія. Основні компоненти масла – тимол (до 60%) та карвакрол, а також борнеол, ліналоол, пара-цимол та ін.. Завдяки тимолу цінується як сильний антисептик.
  • Орегано - це квіткова рослина, яка широко поширена в усьому світі з 61 різним видом. Він є рідним для Середземноморського регіону та помірної західної та південно-західної Євразії. Це багаторічна трав'яниста рослина з фіолетовими квітками. Його ще називають диким майораном. Рослина використовується для отримання олії шляхом перегонки. Олія багата такими сполуками, як карвакол, тимол, терпени та інші сесквітерпени. Дослідження показали, що олія має антимікробні, протигрибкові та противірусні властивості. Використовується в масажних оліях, гелях і кремах. Він захищає шкіру від інфекцій, а також захищає продукт від псування внаслідок зростання мікробів. Він також має антиоксидантні властивості. Він поглинає вільні радикали та запобігає появі зморшок і тонких ліній на шкірі внаслідок фотостаріння. Їх протизапальна властивість зменшує запалення, свербіж шкіри та кондиціонує її. Він робить шкіру омолодженою, м’якою та здоровішою. При застосуванні для волосся він діє як стимулятор, який посилює кровообіг у шкірі голови. Він також лікує такі інфекції, як лупа, і покращує ріст більш здорового волосся. Він використовується у рецептурах кремів, лосьйонів, гелів, шампунів, кондиціонерів, духів та інших засобів по догляду за шкірою та волоссям.

  • Мене зацікавив Raven Extract у самому кінці

- Гугл його не знаходить

В перекладі це екстракт ворони. Можливо, це екстракт ластівчиного гнізда? 🪹 Тому що це досить відомий компонент в корейських засобах, а от Raven бачу вперше.

Я не знаю, що це, тому якщо в вас є здогадки, що корейці поклали в крем, то пишіть в коментарі)

Сонцезахист Enough Collagen
Сонцезахист Enough Collagen