Тестування пробникі в AHAVA: Перші враження
Привіт, красуні! Сьогодні хочу поділитися з вами своїми першими враженнями від пробників косметики AHAVA, які мені вдалося спробувати.
Я отримала 2 бокси пробників «Hydration & Radiance» та «Uplifting». Цей ізраїльський бренд відомий своїми продуктами на основі мінералів Мертвого моря, які обіцяють глибоке зволоження та живлення шкіри. Давайте розглянемо кожен продукт окремо. Почнемо з боксу «Hydration & Radiance».
Active Moisture Gel Cream
Цей гель-крем приємної легкої текстури, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску. Він чудово зволожує і освіжає шкіру, надаючи їй здорового сяйва. Ідеальний варіант для нормальної та комбінованої шкіри, особливо в теплу пору року.
Dead Sea Osmoter™ Eye Concentrate
Концентрат для очей - це справжня знахідка для тих, хто шукає ефективний засіб проти зморшок і темних кіл під очима. Його легка текстура швидко вбирається, не викликаючи подразнень. Після використання я помітила, що шкіра навколо очей стала більш гладкою і підтягнутою, а темні кола зменшилися.
Сироватка Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate Even Tone Serum
Це справжній порятунок для шкіри, яка потребує вирівнювання тону та сяйва. Її легка текстура швидко вбирається, зволожуючи та освітлюючи шкіру. Мінерали Мертвого моря ефективно борються з пігментацією, вирівнюючи тон обличчя. Ця сироватка ідеально підійде для тих, хто шукає ефективний засіб для догляду за проблемною шкірою.
Purifying Mud Mask
Грязьова маска - це класика від AHAVA. Вона глибоко очищає пори, виводить токсини та надлишки себуму, матує шкіру і надає їй свіжий вигляд. Після використання маски шкіра відчувається чистою, гладкою і сяючою. Рекомендую її власникам жирної та комбінованої шкіри.
На черзі бокс «Uplifting», його я дала протестувати мамі. Вона з радістю розповість нам про свій досвід тестування даного набору.
Що в наборі?
У наборі було чотири продукти:
- AHAVA Uplift Night Cream: Нічний крем для обличчя, шиї та декольте.
- AHAVA Uplift Day Cream Broad Spectrum SPF20: Денний крем з SPF для обличчя.
- AHAVA Dead Sea Crystal Osmoter™ X6 Facial Serum: Сироватка для обличчя.
- AHAVA Extreme Firming Eye Cream: Крем для контуру очей.
Перші враження
З першого погляду сподобалась упаковка – мініатюрні саше дуже зручні для подорожей або щоб просто познайомитися з продуктами. Текстура у всіх кремів приємна, легка, добре розподіляється по шкірі. Аромат ненав'язливий, свіжий, з легкими мінеральними нотками.
Детальний розбір кожного продукту:
Денний крем: Легкий, швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Він чудово зволожує шкіру і захищає її від шкідливого впливу сонця. Мій тон обличчя став більш рівним, а шкіра – сяючою.
Нічний крем: Має більш щільну текстуру, ніж денний. Після нанесення шкіра стає зволоженою, ніжною і гладкою. Вранці прокидаюсь з відчуттям відпочилої і свіжої шкіри. Мені здається, що він добре працює на відновлення шкіри протягом ночі.
Сироватка: Легкий, водянистий засіб, який швидко вбирається. Відчуття свіжості і зволоження. Допомагає вирівняти тон шкіри і зробити її більш сяючою.
Крем для контуру очей: Легкий, гелевий засіб, швидко вбирається і не викликає набряків. Шкіра навколо очей стала більш зволоженою, зменшилися дрібні зморшки.
Загалом, ми залишилися дуже задоволеними продуктами AHAVA
Вони справді ефективні і мають приємну текстуру. Особливо мені сподобався гель-крем і концентрат для очей. Якщо ви шукаєте якісну натуральну косметику, то обов'язково зверніть увагу на цей бренд.
А ви пробували косметику AHAVA? Які ваші враження? Поділіться в коментарях!
Не забувайте, що це лише перші враження від пробників. Для більш об'єктивного огляду необхідне тривале використання продуктів.
Коментарі (0)