danabeauty

Avene Eau Thermale Water

Avene Eau Thermale Water

Багатофункціональний засіб для шкіри обличчя та тіла, що має протизапальні властивості, чудово заспокоює подразнену шкіру, прибирає почервоніння, має у складі безліч мікроелементів та як ніколи актуальне у спеку.

Здогадалися що за засіб? Звісно ж, термальна вода! 🩵

Термальна вода – вода з високим вмістом мікроелементів та мінеральних солей підземних гідротермальних джерел. Видобувають її з надр землі шляхом буріння свердловин. Склад такої води залежить від глибини гарячих джерел та їхнього розташування: чим глибше розташовані води, тим вище їх мінералізація.

Термальна вода має ряд переваг:
💦 вона чудово освіжає у спеку, зволожує та запобігає трансепідермальній втраті вологи
💦 вона моментально заспокоює подразнену шкіру, мінімізує дискомфорт після активів та усуває відчуття стягнутості після вмивання
💦 має протизапальні, антибактеріальні та регенеруючі властивості
💦 нормалізує рН-баланс шкіри. Термальна вода Avene має нейтральний показник pH - 7,5.
💦 знімає набряклість тканин, покращує обмінні процеси шкіри, насичує її киснем та захищає клітини від негативного впливу вільних радикалів
💦 термальну водичку можна використовувати як провідник, для подальшого використання засобів, що наносяться на вологу шкіру.

Термальну водичку від французького аптечного бренду я купую вдруге. Минулого літа отримала у подарунок 50 мл, яких мені вистачило на 2-3 місяці НЕщоденного використання, лише за потреби.
Така термальна водичка доступна також у об'ємі 150 та 300 мл.

Дозатор зручний, не заїдає, не плюється. Розпилює широко та мілкодисперсно.

Одразу після розпилення відчувається нереальна свіжість 😍 у +30 така штука ДУЖЕ актуальна! (також раджу спробувати тим, у кого під час ввімкнення опалення сохне шкіра)
Іноді наношу її перед сироваткою з гіалуроновою кислотою, як провідник. Або просто замість усіх зволожуючих засобів, коли пекельна спека і усе на обличчі тече.
Шкіра відчувається зволоженою та наповненою 🩵

Термальна вода - не панацея, але дуже крута плюшка на літо для зневодненої шкіри! 🩵