Mary Ost

JOKO BLEND | Матувальний крем для комбінованої та жирної шкіри

JOKO BLEND | Матувальний крем для комбінованої та жирної шкіри

Привіт-привіт☺️

Вважаю, прийшов час поділитись враженнями про матувальний крем для комбінованої та жирної шкіри обличчя від Joko Blend, з нової лінійки Skin Detox, який майже пів літа служить мені вірою і правдою, не даючи обличчю ставати жирним млинцем, а, отже, настав час розповісти про нього всьому світу😁, тобто написати відгук.

JOKO BLEND | Матувальний крем для комбінованої та жирної шкіри
JOKO BLEND | Матувальний крем для комбінованої та жирної шкіри

Об'єм: 50 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Вік: 16+

Призначення: зволоження, матування, пом'якшення, себорегуляція

Тип шкіри: чутлива, жирна, комбінована

Класифікація: натуральна косметика

Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Bakuchiol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Niacinamide, Maltodextrin, Bixa Orellana (Annatto) Seed Extract, Lauroyl Lysine, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Наявність великої кількості корисних складників радує, серед них бакучіол, який зменшує пігментацію, має протизапальну дію та вирівнює тон, а також усуває недосконалості шкіри; зелений чай, який діє як природній себорегулятор, тонізує, нормалізує і підтримує природний гідроліпідний баланс; Ніацинамід звужує пори, надає еластичності та пружності шкірі, зменшує видимість дрібних зморшок.

Баночка з кремом знаходиться у картонній коробці фісташкового кольору. Ємність з кремом виконана з міцного матового скла. Уся інформація про засіб є як на коробочці, так і на банці.

Пластикова кришка щільно закривається, також присутня пластикова мембрана, яка додає ще більшої надійності для засобу.

Крем білого кольору, густий, але досить легкий, добре розподіляється по шкірі і витрата економна. Консистенція однорідна, без сторонніх вкраплень та добавок.

Аромат, як у у всієї лінійки Skin Detox, приємний, свіжий та невагомий, мені дуже подобається😍

Крем наношу як і усі подібні засоби - на очищену шкіру, масажними рухами. До повного поглинання.

Моя шкіра: не проблемна, однак схильна до почервоніння. Влітку більш жирного типу, в решту пір року – комбінована.

Наноситься крем без проблем, має дуже легку консистенцію і досить швидке поглинання. Після повного вбирання зʼявляється матовий ефект.

Матує засіб чудово, у той же час не сушить, а навпаки шкіра зволожена, гладенька та пружна. Рельєф більш рівний і тон рівномірний.

Крем не забиває пори і не провокує запалення.

Відмічу відсутність липкості та ефекту плівки.

Крем добре заспокоює, прояв почервоніння практично зійшов на нуль.

Жодних недоліків я для себе не виявила.

Для мене цей крем став справжньою знахідкою, завдяки якому моя шкіра не блищить, їй вистачає живлення та зволоження. Особливо мені подобається, як діють усі засоби лінійки Skin Detox у тандемі. Шкіра максимально доглянута 🫶🏼