Знайшла довгоочікуваний рефіл до аромадифузору
Пуста гарна баночка більше не пуста, але є але…
Раніше ділилась своєю бюджетною і гарною знахідкою аромадифузору для будинку.⤵️
А от і новий аромадифузор, що мені подобається | MAKEUP Club
Мені дуже сподобався саме цей аромат і його упакування. І я казала, що буду шукати чим потім заповнити баночку, нажаль у продажі не було рефілу( запаски) такого самого аромату і я купляла просто нові баночки.
І тут я випадково помітила в магазині новий завіз- довгоочікувана чорна коробочка з надписом “Refil”, на радостях я її схопила і побігла додому переливати 😄
Відкриваю коробку- у коробці пластмасова баночка на 100 мл і змінні палочки.
Відкриваю кришку і відчуваю зовсім інший аромат. Я в шоці, не розумію чому так, ходжу принюхуюсь і кожен раз засмучуюсь ще більше.
Зайшла в магазин і кажу продавцю, що аромат відрізняється. А мені кажуть-а ви точно взяли той? Бо є два аромата у чорній упаковці ( всі інші аромати у різних кольорах-зелений, синій, рожевий). І тут я зрозуміла, що дійсно, не подивилась назву і взяла не той. А взяла я “Midnight dream “ замість “Night touch “(який мені подобається). А ще вони відрізняються кольором паличок, у першого вони чорні, а у Night touch вони білі.
Отака сумна історія. Нажаль рефілу до “Night touch “немає. Тож доведеться знову брати флакон.
Трохи розкажу про цей аромат.
Він не сподобався ні мені, ні чоловікові. Він каже, “що це за таксист з ланосу заходив до нас додому поки мене не було😌 “.
Мені пахне якимось дуже бюджетним чоловічим парфюмом з тютюновими нотами. Добре, що інтенсивність не сильна, 5 паличок на площу 9 квадратів у ванній, а пахне зовсім трохи.
Отже, будьте уважні і уважно читайте надписи на продуктах, а не як я😀
Бережіть себе ♥️
Коментарі (0)