Viktoria_Ilnytska

Процедура ламінування брів | Joly:lab

Так, це дійсно перший досвід для мене. Було дуже цікаво спробувати даний набір і хочу познайомити й вас з ним та розповісти детальніше🪄

Набір представлений у брендованій коробочці з усією максимально можливою інформацією

У наборі міститься усе необхідне для процедури ламінування брів:

• засіб для очищення брів
  • засіб для першого етапу - реконструкції
  • засіб для другого етапу - фіксації
  • засіб для третього етапу - відновлення
  • тканеві пафи
  • щіточка
  • аплікатор
  • інструкція

Пептидний засіб для очищення брів допомагає очистити, підготувати шкіру і волоски до процедури. Засіб також знежирює шкіру та волоски. Комплекс пептидів у складі засобу зменшує прояви подразнень шкіри. Алантоїн та пантенол мають зволожувальну та заспокійливу дії.

Засіб представлений у пластиковій баночці обʼємом 30мл. По текстурі - як міцелярна водичка. Гарно знежирює шкіру.

Для уникнення потрапляння засобів ламінування на шкіру, після очищення я нанесла на умовні межі захисний аргановий крем.

🤍Він захищає шкіру від хімічного впливу. 🤍Це надійний засіб від подразнень а також служить як доглядовий, адже у складі місяться вітамін Е, олія аргани та сандалу. 🤍Його можна просто наносити на брови для зміцнення волосяних фолікул та помʼякшення волосків.

🤍Представлений у баночці обʼємом 10мл.

🤍Аромат дуже ніжний, фруктово-ванільний, мені подобається

Одразу почну з того, що виробник радить не розрізати саше, а зробити маленьку дірочку, щоб після використання заклеїти скотчем, так засобу вистачить на наступне ламінування бо він не зіпсується🖌️

💫Отже, невелику кількість засобу потрібно на нести на аплікатор і ним зробити викладку на брови, ніби розчісуючи їх зверху до низу.

💫В залежності від структури волосків, витримувати засіб від 3х до 13 хв

💫Через потрібний проміжок часу, видаляємо засіб сухим пафом. Я витримувала засіб 10 хв.

Цистеамін та тіогліколят – активні компоненти цього засобу обережно розривають дисульфідні зв'язки, надаючи волоску гнучкість та форму. Кератин у складі заповнює пошкоджене волосся, згладжує поверхню та збільшує еластичність волосків. Засіб сприяє швидкому розпушенню густих, неслухняних, кучерявих та жорстких волосків

Другий етап від JOLY:LAB зберігає оптимальний рівень pH волосків, відтворює та відновлює дисульфідні зв'язки в волосках, фіксуючи амінокислоти у кератинових структурах вій. Комплекс катіонних агентів, силіконів та кватерніума – відновлюють та зміцнюють волоски, роблячи їх гладкими та здоровими, запобігаючи пошкодженням. Засіб забезпечує надійне утримання змодельованої форми та напрямку волосків.

💫Очищеним від першої процедури, аплікатором наносимо 2-й засіб для ламінування брів та вій Step 2, розподіляємо його по всій довжині брів, обережно вкладаючи волоски в необхідному напрямку за допомогою щіточки для брів. Час витримки 5-12 хв залежно від стану волосків. Я витримувала 9 хвилин.

💫Видаляємо залишки засобу сухим пафом з брів та аплікатору

Переходимо до заключного кроку, це захист. Цей крок націлений на повне відновлення структури волосся та заспокоєння шкіри. До складу Step 3 входить Capilia Longa™, запатентований компонент із куркуми на основі пептидів стовбурових клітин, який сприяє регенерації та стимуляції росту волосків брів та вій. Гідролізований протеїн пшениці, що є у складі засобу, зволожує шкіру, утримує в ній вологу, стимулює обмінні процеси, підвищує пружність. Колаген забезпечує захист та живлення волосків. Кератин створює захисний бар'єр, який запобігає втраті вологи. Рівень рН: 4,0-4,5 дозволяє максимально ефективно відновлювати волосся та не травмувати його структуру.

З цим набором насправді процес ламінування брів стає легким та зрозумілим. В інструкція, що йде в наборі, все чітко по пунктах розписано. Тож мені як на перший раз усе було просто та зрозуміло, і начебто вийшло☺️ Вже пройшло 2 тижні з моменту ламінування, вона тримається як після процедури і може триматися до 8ми тижнів. Тому можете сміливо робити цю процедуру собі та подрузі, сестрі чи мамі.

Як завжди дякую за увагу🫶🏻