getejra

Святкові замовлення ч.2

Святкові замовлення ч.2

Надивилась в клубі на купу класних відгуків про консилер, тіні та каяли від Bless - і вирішила, що мені це необхідно спробувати) і це виглядає дуже смішно для людини,яка фарбується кілька разів на рік 🤪 та мені дуже схотілось порівняти коричневий олівець Bless та ламель, який в мене вже є, тому обов'язково буде такий пост з мейком і як вони себе покажуть протягом дня, так само планую порівняти консилери Bless та мейбелін. Поповнила з ЄС запаси зубних щіток eLmex та презервативів Mr.Size - вони дуже круті саме тим, що йдуть врозмірах і завдяки їхньому додатку, або навіть просто таблиці можна з легкістю визначитись з розміром, хоча в ідеалі краще перший раз взяти набір з трьох суміжних найближчих розмірів та вже на практиці затестити, який буде ідеальним.

Святкові замовлення ч.2
Святкові замовлення ч.2

Дуже багато відгуків чула/читала/бачила саме про туш вар'єте від ейвелін, обрала саме в коричневому відтінку. Зараз на мейкапі дуже хороша на неї ціна, я замовляла вдвічі дорожче (в межах 300 грн з ЄС).

Мені дуже сподобався цей спонж візуально і я вирішила спробувати його для нанесення помад, рум'ян, консилеру, тіней. Він має бути класним у використанні, тому що однорідна структура не вбиратиме декоративні засоби, забезпечуючи їхню економічну витрату, а також не ущільнюватиме покриття, роблячи його більш легким. Також не повинні накопичуватись бактерії, які можуть призводити до різних шкірних захворювань, та побачимо як буде на практиці.