Тіні Wibo Dool Box
Сьогодні я хочу поділитися своїми враженнями від палетки тіней Doll Box, яка, на жаль, вже не доступна для покупки, але залишила в моєму серці незабутні враження.
Дизайн і упаковка
Палетка Doll Box від Wibo привертає увагу не лише своїм вмістом, але й оригінальним оформленням. Прозора кришка з блискітками, які плавають у воді, створює відчуття магії і розкоші. Така упаковка виглядає дуже естетично і цікаво!
Кольорова гама
Палетка містить 9 кольорів, які в основному орієнтовані на яскраві макіяжі. Відразу варто зазначити, що ця колірна гама не є універсальною, оскільки більшість відтінків підходять для сміливих образів. Особливо мені сподобався золотий колір з блискітками, розташований по середині знизу, який виглядає на повіках неймовірно ефектно.
Якість тіней
Тіні мають хорошу пігментацію, легко наносяться і змішуються, що дозволяє досягти бажаного ефекту та інтенсивності. Основний акцент зроблено на червоний колір, що є однією з найсильніших тенденцій у макіяжі.
Палетка Doll Box від Wibo — це справжня знахідка для любителів експериментів і яскравих образів. Хоча її вже не можна придбати, вона залишила після себе багато позитивних вражень. Якщо у вас є можливість десь її знайти, я однозначно рекомендую спробувати цю палетку. Вона подарує вам безліч варіантів для творчості та експериментів у макіяжі.
Коментарі (0)