LM

Бокс від Clinique та MakeUp Club

Бокс від Clinique та MakeUp Club
Бокс від Clinique та MakeUp Club

📌Почнемо з інтенсивно зволожувального гелю тривалої дії, 100 годин зволоження Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator.

Маю комбінований тип шкіри із жирною Т-зоною, а також чутливу. Дуже хороший гель на літній період, який дає класний результат для зволоження та помʼякшення шкіри. Цей гель гарно відновив мою шкіру після палючого сонця.🏖️ Склад продукту дуже гарний - алое вера, гіалуронова кислота, вітаміни С та Е нададуть відмінне зволоження , текстура легка та ніжна, гель поглинається швидко і не залишає жирної плівки на шкірі.

Використовую його як денний догляд та як базу під макіяж. Відчуття зволоження на весь день.

Бокс від Clinique та MakeUp Club
Бокс від Clinique та MakeUp Club

📌Поговоримо про туш?

Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume

Mascara в мене у відтінку 01 Intense black. Має дуже зручну щіточку, яка не силіконова, а саме натуральна, конусоподібної форми, що дозволяє гарно промалювати війки в куточках в очей.

Дуже важливо, що ця туш гіпоалергенна, нею можуть користуватись і дівчатка, які носять контактні лінзи і ті, в кого дуже чутливі очі.

Щодо текстури туші, то це справжня новинка для мене, так як туші з волокнами я ще не мала🙈 Завдяки цим крихітним волокнам туш надає натуральної пухнастості та обʼєму війкам. Якщо хочеться більшої виразності, не бійтеся накладати її шарами - буде надзвичайний обʼєм, я наношу туш в 2-3 шари і тоді ефект вау😍