MariiBilous

Спрей «Стоп Комар» від Біокон

Спрей «Стоп Комар» від Біокон

Правда часу на аналіз засобів не було, тому купувала методом тику

Дизайн флакона дуже милий, об'єм зручний – 95 мл, що ідеально підходить для сумочки. Розпилювач працює добре, зручно тримати в руці, розпилює рівномірно, але цього трохи замало, щоб зупинити всю армію комарів і мошок. На упаковці вказано що підійде для всієї сімʼї і діткам від 1 року.

Склад виглядає досить стандартно, діючі речовини обіцяють, що вас не з'їдять живцем. Без ДЕТА. Але чи безпечний він? після застосування на шкірі не викликав реакцій, тому це вже плюс! Аромат трішки хімозний, при потраплянні в очі пече.

На жаль, зі своєю основною функцією спрей не впорався на всі 100. Комарі, як звикли, летять до мене, наче я – їхній шведський стіл. Мошки також виявилися надто хитрими для цього засобу. Але я не здаюся, буду продовжувати його тестувати – може, це просто я така «солодка» для комах😅

Якщо вам потрібен милий аксесуар у сумочку – беріть сміливо. Але якщо хочете забути про комарів на весь вечір – доведеться пошукати щось потужніше. В загальному, спрей вартий уваги, але дива від нього не чекайте.