Відгук після двух тюбиків використання Skeyndor Energizing Cream SPF15
Тара змінилася ефект у дописі
Після зміни тари, крем Skeyndor Energizing Cream SPF15 виглядає так, як на фото. Запах у нього просто чудовий!(типу легкий апельсин)
Крем для обличчя ціеї лінійки теж біло-помаранчевобілий) кольору, і хоча я вже використала його, відгук раніше не залишала, тому фото немає. Але повірте на слово, він дійсно вартий уваги.
Не можу сказати, що крем вирішить усі проблеми шкіри повністю, але як засіб для підтримки стану обличчя – відмінний вибір. У мене тип старіння птоз, тому мені було важливо просто добре напоїти шкіру. Цей крем дійсно освітлює шкіру - але не радикально в мене веснянки таку мають силу шо їх лазер не прибраві тому якшо ваші такі як мої на фото дива не буде, і я вже використовую другий флакон.
В принципі, я задоволена. Хочу додати що інгрідіенти точно дорогі , крема та таж сама сироватка яку я нещодавно тут освітлювала вони реально мають шось толкове в рецептурі оскільки не схожі ні на які інші крема , крем під очі мені особисто топчик, після двух флаконів можу точно сказати шо по зморшкам стан наче краще, я протягую крем трошки ше на скроню тому раджу робити і вам так само як я.
Через високу ціну я користуюся кремом через день або два, і мені це подобається. Наносити багато крему не потрібно, оскільки він 100% скатається на шкірі. Використовую його вдома, під макіяж не рекомендую, бо головна мета засобу – напоїти шкіру. Вітамін С у складі дійсно дорогий і не окислюється, крем я завжди щільно закриваю.
Загалом, я задоволена кремом і намагаюся розтягнути його на якомога довше, бо ціна просто жахлива.
Коментарі (0)