Vik_Sem

Парфуми до яких я повертаюсь знову і знову - Lanvin Jeanne

✓ Рік випуску: 2008.

✓ Парфумер: Anne Flipo.

✓ Об'єм: 30 мл. Також є обсяги 50 та 100 мл, мініатюра 4,5 мл.

Флакончик невеликий, акуратненький, на ньому до речі теж приклеєний "лейбл" з назвою, як і на коробці. У мене обсяг 30 мл, і на ньому немає милого рожевого бантика, як на більших обсягах, а шкода.

Кришка срібляста, на ній зображено символ будинку Lanvin – мати, що тримає за руки маленьку доньку.

Верхні ноти:

Ожина, Груша та Лимон

Стартує аромат дуже свіжо та дзвінко. Ожину дійсно дуже добре чути, лимончик її красиво обрамляє, а ось грушу я не чую.

Середні ноти:

Малина, півонія, троянда і фрезія.

До середини Jeanne трохи пом'якшується і стає більш квітковою, але прямий зовсім у квітковість вона не йде. Це, як і раніше, ніжний ягідний парфум, несолодкий і повітряний. Малина тут кислувата, навіть можливо разом із листям, це ні в якому разі не малинове варення. Цукру в цьому ароматі мінімум. Півонія і молода рожева трояндочка додають ніжності та легкості, а ось фрезію, як і грушу у верхніх нотах, я не чую (і знову ж таки це на краще - не люблю фрезію))

Базові ноти:

Мускус, сандал і амбра

База у Jeanne легка і прохолодна - така сама, як і сам аромат. Відходить парфум поступово, залишаючи після себе легкий ягідно-деревний флер.

Загальне враження від аромату.

Це справді дуже легкий аромат, у ньому багато повітря, він не щільний, не густий. Така собі легка ягідна хмаринка. У ньому практично немає солодощі - я спочатку уявляла, що він буде більш солодким та насиченим. Можливо, саме тому, купивши його навесні, я чомусь не одразу оцінила всю красу та ніжність, та користувалася Jeanne рідко. А зараз, з приходом прохолоди, він чи то настоявся, чи мені захотілося саме ось такої легкості і легкості, але рука тягнеться до цього флакона все частіше.

Стійкість, шлейф. Великої стійкості від такого акварельного аромату чекати не варто, але він при цьому для своєї категорії показує дуже гідний результат - годин 5-6 чути.

При цьому, варто сказати, що Jeanne - з тієї категорії парфумів, які можна виливати на себе хоч відрами, і ви не переборщите.

Шлейфу відчутного тут також немає. Скоріше, невелика така хмарка, яка відчувається, коли підходиш ближче до господині аромату.

ПІДСУМКИ:

Jeanne Lanvin - чудовий аромат для повсякденного використання:

• дуже легкий, повітряний, невагомий.
  • не викличе головного болю, з ним важко переборщити.
  • при цьому має гідну стійкість.
  • підійде для офісу, а також для тих, хто ненавидить солодкі парфуми.
  • доступний.