Аніта

Tony Moly Clean Dew Foam Cleanser Grapefruit

Догляд за обличчям, це щоденний ритуал.
Зараз дуже багато засобів для цього і обрати дуже важко. Інколи я гортаю сторінки makeup, розглядаю новинки, читаю дописи дівчат або просто заходжу у розділ по догляду за обличчям і обираю якийсь засіб. Пінку я придбала вже досить давно, це навіть мій не перший флакон. Їх декілька різновидів, цю я обрала по опису на сайті. Пінка для вмивання «Грейпфрут» від корейського виробника Tony Moly створена для ретельного очищення шкірного покриву, а також для насичення тканин шкіри живильними речовинами. В неї неймовірний аромат, він ніжний, цитрусовий. Гарна консистенція, добре пінеться. Пінка прекрасно видаляє не тільки бруд, пил і залишки макіяжу, але також ороговілі клітини епідермісу. Я б навіть сказала, що очищає обличчя до скрипу. Єдиний її мінус, після вмивання шкіра трохи суха та стягнута. Але я доповнюю догляд зволожуючим кремом. І тоді стягнутість зникає. Добре висвітлює шкіру, регулює роботу сальних залоз. Ідеально підходить для шкіри всіх типів, користуємося нею разом з матусею, в нас різні типи і підійшла вона нам обом. Не було ніяких подразнень або алергічних реакцій. Вистачає такої пінки досить надовго, рекомендую користуватися 2-3 рази на тиждень.

Вона однозначно мій фоварит у догляді за обличчям 🍊