sasha_velikorod

Фарба для волосся від Brelil Numero Permanent Coloring

Фарба для волосся від Brelil Numero Permanent Coloring

Всім привіт,мої любі дівчата! Чесний та правдивий відгук про цю фарбу! Зі всією душею,ваша Саша.

Наповнення:

  1. Окислювач
  2. Фарба для волосся
  3. Рукавички
  4. Маска для волосся
  5. Інструкція

Про колір:

Вперше замовила цю фарбу для пофарбування своєї довжини,адже минула фарба душе швидко втратила свою насиченість,вдруге,щоб зафарбувати свою червону «родзинку». Я отримала яскраво чорний,як і хотіла,колір,який якісно зафарбував кожну волосинку моєї голови,не залишив навіть і згадки про червоний.

Фарба для волосся від Brelil Numero Permanent Coloring
Фарба для волосся від Brelil Numero Permanent Coloring

Про стан волосся:

Моє волосся фарбоване/освітлене не перший раз,та я хвилювалася,що після якого вже разу воно просто не витримає та відвалиться,або ж таки почне жахливо ламатися,або виглядати неохайно,через сухість,та ще багато причин для переймання. АЛЕ.. Але після фарбування моє волосся залишилось мʼяким,блискучим та шовковистим.

Під час кожного миття,фарба потрохи вимивається,фарбуючи піну від шампуню в сірий колір,але за 6-7 раз миття волосся,можу сказати,що колір залишився все ж таким яскравим,як і був на початку.

Мої рекомендації:

Дівчата,захищайте свої ручки на нігтики,тому що рукавички мають властивість порватися та залишить вам чорні клякси на долоньках та пальчиках,віддерти фарбу дуже складно,тому прийдеться ще декілька днів походити в плямах,а з нігтів воно взагалі не вимивається(

Захищайте свою шию та шкіру обличчя,адже навіть від серветок для зняття фарби зі шкіри,ви можете отримати алергію або висипи,що не дуже приємно.

Змінюйте свою зовнішність,своє амплуа із задоволенням,змінюйте та змінюйтесь,будьте задоволені своїм змінам,та посміхайтеся частіше❤️

Всіх обіймаю і щиро дякую за увагу!