Jacklyn Void

Тестую косметику від Ahava

Тестую косметику від Ahava

Ніяк не могла викласти цей допис, досі щось з телефону сайт не хоче працювати. З ноутбука не давало загрузити відео :/

(Тому вбачаюсь за недуже гарну якість)

Сьогодні я до вас пришла з відгуками про набір тестерів.

Про цей бренд чула і раніше, але ціни кусачі і наосліп було замовляти страшнувато, та і я така людина, що краще собі накуплю мільйон декоративки ніж доглядової косметики, але навіть тут мені є про що сказати.

До тестувального зволожуючого набору входило: Грязьова очищуюча маска, сироватка для очей, сироватка для обличчя з сумішшю мінералів Мертвого моря, крем зволожуючий для обличчя.

Ліфтинговий набір: сироватка для обличчя підтягуюча, крем для шкіри навколо очей зміцнюючий, ліфтинговий денний крем, ліфтинговий нічний крем.

Ліфтинговий набір пішов нв тестування до мами.

Мої враження.

В цілому мені сподобалось, особливо хочу відмітити сироватку для обличчя та зволожуючий крем. Маю жирну, проблемну шкіру з схильністю до висипань. Продукти просто чудово зволожили, не залишаючи жирної, неприємної текстури, швидко поглинається шкірою і на дотик просто чудо якесь.

Але при нанесенні маски та крему на активні висипи - пекло шкіру. Якщо перші кілька нанесеннь крем трошки підпікав (потім висушив меня всі прищі і вже не пік) а от через пару хвилин після нанесення маски обличчя прям таки палало, тому я змила. Але очистила вона його дійсно дуже добре, зняло відмерші частини шкіри, та прибрало шелушіння.

Замовила собі в повному розмірі крем, хотіла ще сироватку, бо в цій комбінації діють вони прям таки магічно, але я до цього назамовляла помад по акції, тому обійдусь тільки кремом :)

Мамі ліфтинговий набір теж сподобався. В неї нормальна шкіра, без схильності до висипів, без виражених зморшок. З її слів відчутний був стягуючий єффект, але не неприємний. Особливо просила мене відмітити денний крем з спф, зараз думае над покупкою собі)

З того, що помітила я, в неї трохи розгладились маленькі зморшки на лобі та шкіра більш гладка та м'яка на дотик.

А вам щось приглянулось?