Lamel Dazzle Glow: відгук зі свотчами
Це перший за довгий час продукт Ламель, який я купила💥
Мене рідко що цікавить від Lamel, да і загалом я не часто купую щось з декоративки, бо ітак маю купу всякого. Але цей запуск мене зацікавив.
Спочатку сходила посвотчила, фото всіх свотчів залишаю якщо цікаво
Потім на всю продукцію Ламель була знижка 50% і я пішла шукати ці блиски. Ну і ще олійки, але їх ніде не було майже.
Дуже мене зацікавив фіолетовий відтінок 406. Ну і нюд, не могла обрати між 404 та 403, тож взяла обидва.
404 схож на fenty fussy, який я колись мала, тому і взяла. Насправді вони різні, але в цілому відтінки схожі
403 більш коричневий, на диво в мене навіть немає його аналогів в колекції
406 на губах майже непомітно, що він фіолетовий. Виглядає не яскраво, симпатично.
Що мені дуже не подобається:
▪️Надто велике пакування. Простт величезне, для 5мл це ту мач, блиск не влізає в комірки органайзеру, займає все місце у косметичках
▪️Немає інформації на упаковці. Лише на етикетці була, яку я встигла прочитати перед тим як викинути. Дуже незручно, ні дати виробництва, ні термінів придатності. Зазвичай таке пишуть на коробках, а тут в нас економія, написали на пластиковій обгортці
▪️ Аромат. Для мене він неприємний. На губах не відчувається, але зараз всі так багатт уваги приділяють аромату, що можна було вигадати щось приємніше
Загалом мені подобається як вони виглядають на губах, всі відтінки будуть схожі на губах, навіть яскраві. Стійкість як у більшості блисків. За 119 грн супер. Хочу ще взяти олійку коричневу, якщо знайду😅
Коментарі (0)