red_dragon

Оновила свій червоний колір. Знайомство з новою фарбою

Оновила свій червоний колір. Знайомство з новою фарбою

Цю тонуючу маску купую вперше. Придбала тільки через відсутність інших знайомих брендів на поличці магазину.

Продукти TM IQ code - це професійні аталійські засоби для фарбування та догляду за волоссям. Вони характеризуються піклуванням про здоровий вигляд та природний блиск волосся.

Тонуючі маски IQ code - чудова можливість швидко та легко створити новий привабливий образ або оновити колір вашого відтінку. Активні компоненти у складі сприяють м'якому догляду за волоссям. Продукт не містить аміак.

Про засіб:

Густа консистенція червоного кольору, дуже яскрава, має аромат Coca cola cherry, мені сподобався. Зі шкіри змивається складно, тому обов'язково використовуйте захисні рукавички. Тримати, як сказано на упаковці 5-15 хв. Я тримаю тонуючі маски 40-60 хв для досягнення максимально насиченого кольору. На волосся засіб розподіляється легко, рівномірно. На довжину волосся до плечей, мені знадобилось 2 упаковки тонуючої маски (враховуйте, що 1/3 голови в мене вибрита під 3 мм, тому краще на таку довжину взяти ще одну упаковку з запасом), маю дуже густе волосся. Засіб легко змивається з волосся теплою водою.

Як використовую тонуючі безаміачні маски я:

1 крок: мию волосся шампунем
2 крок: гарно підсушую волосся
3 крок: наношу тон. маску уникаючи корені
4 крок: тримаю її 40-60 хв (для супер насиченого, яскравого кольору) накривши шапочкою для душу (пакет на крайній випадок)
5 крок: змиваю теплою водою

Результат:

Максимально червоний, насичений колір, про який я мріяла ці два тижні. Волосся м'яке, шовковисте, важке. Фото знизу (освітлення штучне) на сонячному виглядають ще краще 😍

Оновила свій червоний колір. Знайомство з новою фарбою
Оновила свій червоний колір. Знайомство з новою фарбою

Висновки:

Ця фарба по насиченості може конкурувати з тонуючою маскою від Prestige, але ціна в IQ code більша та менший об'єм. Мені вона сподобалась, гадаю, що для подальших експериментів з кольорами підходить ідеально.