avoluassa

Бюджетна пінка від SANE з протеїнами пшениці, яка варта уваги!

Пластиковий темно-коричневий корпус, простий і стильний дизайн, зручний дозатор, завдяки якому легко видавити стільки продукту, скільки треба, неймовірно ніжна і м'яка текстура, легкий присолодкуватий аромат роблять цю пінку ідеальним засобом, який обов'язково треба спробувати у догляді за шкірою.

Склад доволі простий, як на мене, всі потрібні інгредієнти для очищення шкіри та легкого зволоження. Нічого лишнього так би мовити))

Тепер про мою шкіру:

Комбінована, жирний ніс та лоб, сухість на щоках.

Багато засобів для вмивання висушували мені обличчя, причому так, що мусила бігти одразу наносити зволожувальний тонік і крем. З цією піною такого немає. Вмилася, промокнула обличчя рушником і шкіра стала м'якою, ніжною на дотик, не сухою, і ніби трішки сяє)) звісно тонік, сироватка і крем далі по графіку, але мені дуже подобається цей ефект м'якої шкіри. Навіть здається, що сироватка розподіляється краще))

- делікатно очищає шкіру від накопичених забруднень і себума;
 - ретельно видаляє залишки декоративної косметики;
 - підтягує шкірний покрив;
 - підсилює природний захисний бар'єр;
 - вирівнює мікрорельєф обличчя;
 - підвищує пружність і еластичність епідермісу;
 - стимулює процес регенерації клітин;
 - попереджає сухості та стягнутості.

І я вам скажу, всі з цих пунктів дійсно дотримані виробником.

Сміливо рекомендую пінку з протеїнами пшениці від Sane усім, хто після вмивання не хоче стягнутості шкіри і водночас хоче хороше очищення. Це дійсно достойний продукт, а тим паче за таку ціну. Дуже рада, що Україна вміє робити якісні косметичні засоби.

avoluassa
0
1
Підписки