Бюджет на пінка від SANE з протеїнами пшениці, яка варта уваги!
Той випадок, коли готова купляти один і той самий продукт ще не раз, бо не завжди те, що дорожче - краще, і навпаки.
Пластиковий темно-коричневий корпус, простий і стильний дизайн, зручний дозатор, завдяки якому легко видавити стільки продукту, скільки треба, неймовірно ніжна і м'яка текстура, легкий присолодкуватий аромат роблять цю пінку ідеальним засобом, який обов'язково треба спробувати у догляді за шкірою.
Склад:
Склад доволі простий, як на мене, всі потрібні інгредієнти для очищення шкіри та легкого зволоження. Нічого лишнього так би мовити))
Тепер про мою шкіру:
Комбінована, жирний ніс та лоб, сухість на щоках.
Багато засобів для вмивання висушували мені обличчя, причому так, що мусила бігти одразу наносити зволожувальний тонік і крем. З цією піною такого немає. Вмилася, промокнула обличчя рушником і шкіра стала м'якою, ніжною на дотик, не сухою, і ніби трішки сяє)) звісно тонік, сироватка і крем далі по графіку, але мені дуже подобається цей ефект м'якої шкіри. Навіть здається, що сироватка розподіляється краще))
Що обіцяє виробник:
- делікатно очищає шкіру від накопичених забруднень і себума;
- ретельно видаляє залишки декоративної косметики;
- підтягує шкірний покрив;
- підсилює природний захисний бар'єр;
- вирівнює мікрорельєф обличчя;
- підвищує пружність і еластичність епідермісу;
- стимулює процес регенерації клітин;
- попереджає сухості та стягнутості.
І я вам скажу, всі з цих пунктів дійсно дотримані виробником.
Сміливо рекомендую пінку з протеїнами пшениці від Sane усім, хто після вмивання не хоче стягнутості шкіри і водночас хоче хороше очищення. Це дійсно достойний продукт, а тим паче за таку ціну. Дуже рада, що Україна вміє робити якісні косметичні засоби.
Коментарі (0)