Ірина 🦋

Чи є толк чи викинуті гроші?

Зволожувальні гелеві СПА-шкарпетки ABOUTbody були спонтанною покупкою, коли я зайшла в магазин за іншим засобом. Перша думка була - "о, такого я ще не пробувала", і наступна - "напевно фігня якась" . Я їх кілька разів знімала і вішала назад на полицю.

Перше що мене збентежило що вони багаторазові, виробник заявляє, що їх можна використовувати від 30-50 разів, що в цьому поганого подумаєте ви, це ж навпаки класно, а те, що у них заявлений склад багатий маслами і при цьому їх можна прати. Для мене це якісь несумісні речі 🤪. Але рожевий колір, їх пухнастість і моя цікавість перемогли, шкарпетки вирушили в мій кошик покупок 🛒

Переваги продукту

Унікальний текстильний виріб сприяє інтенсивному зволоженню шкіри ніг, має доглядальні властивості.

Як діє?

🌸Завдяки гелевому шару, збагаченому натуральними оліями, засіб забезпечує загрубілій шкірі ніг ефективний догляд.

🌸Олії жожоба, оливи та лаванди, vitamin E активно пом’якшують стопи, запобігають сухості, роблять шкіру приємною на дотик.

Б’юті-поради

Щоб досягти максимального ефекту, рекомендується очистити, розпарити й добре просушити шкіру ніг. Оптимальний час використання продукту — протягом ночі. Під час ручного прання застосовуйте нейтральне мило, не віджимайте.

Склад товару

Шкарпетки: 90% поліамідне волокно, 10% спандекс. СПА-гель: термопластичний каучук, олія жожоба, оливкова олія, Vitamin E, лавандова олія.

Як використовувати

1. Для кращого результату рекомендується попередньо розпарити ноги. 2. На очищену, просушену шкіру ніг одягніть СПА-шкарпетки. 3. Час використання - від 30 хвилин до 12 годин. Краще всього використовувати на всю ніч.

Шкарпетки махрові, м'які, досить приємні. Усередині вони як силіконові. Мають приємний аромат, але досить насичений на мій погляд, начебто випрані з якимось гарним ополіскувачем.

Розмір заявлений універсальний, на мій 36р вони сіли відмінно, думаю підійдуть і до 39, але на якийсь чоловічий 🤦🏻‍♂️мені здається навряд чи натягнутися, хоча треба перевірити 😂

Використовувала я їх близько 3 днів з моменту покупки, одягала в середньому на 1-2 години. Ходити в них квартирою теж можна, ноги не сильно ковзають.

Чесно кажучи, сказати, що після того як я їх зняла я помітила якийсь реальний результат, то ні 🤔 Мені здається результат був би набагато кращим, якби я просто намазала ноги 🦶🏼кремом. Можливо, якщо перебувати в них більше часу, результат був би кращим, але ж виробник заявляє час використання від 30 хвилин. Чесно кажучи я не використовувала їх довше, тому що мені було в них просто жарко, хоча всередині вони прохолодні через силікон, але ноги в них починають потіти 💦, мені було не дуже зручно.

Як варіант можна спробувати нанести крем, а вже потім одягнути шкарпетки. Також можливо в них зручно робити парафінові маски для ніг. Спробую звичайно ще якось із ними поекспериментувати, але до покупки на жаль я не можу їх рекомендувати 👎🏼. Крім того що вони рожеві 🩷та милі, користі від них 0 на мій погляд 🤷🏻‍♀️

Також у продажу були ще такі рукавички для рук 🧤

Якщо хтось пробував такі від ABOUTbody , поділіться своєю думкою про них? Або порадьте якісь діжві носочки-маску для ніжок 😉

🧦 Живильна маска-шкарпетки для ніг Joko Blend Foot Mask

🧦 Магнієва маска для ніг з оліями макадамії і шипшини, маслом ши Magnesium Goods Foot Mask

🧦 Маска-шкарпетки для ніг Purederm Twinkle Design Healing Foot Mask

🧦 Зволожувальна маска-шкарпетки для ніг Jigott Vita Solution 12 Brightening Foot Care Pack

🧦 Маска для ніг Petitfee&Koelf Melting Essence Foot Pack

🧦 Маска для ніг The Saem Pure Natural Foot Treatment Mask

🧦 Пом'якшувальна маска для ніг G9Skin Self Aesthetic Soft Foot Mask

🧦 Пом'якшувальна маска для ніг у формі шкарпеток SheFoot Luxury Golden Socks

🧦 Маска-шкарпетки для ніг Xpel Marketing Ltd Tea Tree & Peppermint Deep Moisturising Foot Pack

🧦 Зволожувальна та пом'якшувальна маска-шкарпетки для ніг з ароматом лаванди Avon Foot Works Lavender Scented Moisturising And Soothing Foot Socks