Чи є толк чи викинуті гроші?
Зволожуючі гелеві СПА-шкарпетки ABOUT body Moisturizing Gel Spa Socks 🧦
Зволожувальні гелеві СПА-шкарпетки ABOUTbody були спонтанною покупкою, коли я зайшла в магазин за іншим засобом. Перша думка була - "о, такого я ще не пробувала", і наступна - "напевно фігня якась" . Я їх кілька разів знімала і вішала назад на полицю.
Перше що мене збентежило що вони багаторазові, виробник заявляє, що їх можна використовувати від 30-50 разів, що в цьому поганого подумаєте ви, це ж навпаки класно, а те, що у них заявлений склад багатий маслами і при цьому їх можна прати. Для мене це якісь несумісні речі 🤪. Але рожевий колір, їх пухнастість і моя цікавість перемогли, шкарпетки вирушили в мій кошик покупок 🛒
Переваги продукту
Унікальний текстильний виріб сприяє інтенсивному зволоженню шкіри ніг, має доглядальні властивості.
Як діє?
🌸Завдяки гелевому шару, збагаченому натуральними оліями, засіб забезпечує загрубілій шкірі ніг ефективний догляд.
🌸Олії жожоба, оливи та лаванди, vitamin E активно пом’якшують стопи, запобігають сухості, роблять шкіру приємною на дотик.
Б’юті-поради
Щоб досягти максимального ефекту, рекомендується очистити, розпарити й добре просушити шкіру ніг. Оптимальний час використання продукту — протягом ночі. Під час ручного прання застосовуйте нейтральне мило, не віджимайте.
Склад товару
Шкарпетки: 90% поліамідне волокно, 10% спандекс. СПА-гель: термопластичний каучук, олія жожоба, оливкова олія, Vitamin E, лавандова олія.
Як використовувати
1. Для кращого результату рекомендується попередньо розпарити ноги. 2. На очищену, просушену шкіру ніг одягніть СПА-шкарпетки. 3. Час використання - від 30 хвилин до 12 годин. Краще всього використовувати на всю ніч.
Використання 🦶🏼
Шкарпетки махрові, м'які, досить приємні. Усередині вони як силіконові. Мають приємний аромат, але досить насичений на мій погляд, начебто випрані з якимось гарним ополіскувачем.
Розмір заявлений універсальний, на мій 36р вони сіли відмінно, думаю підійдуть і до 39, але на якийсь чоловічий 🤦🏻♂️мені здається навряд чи натягнутися, хоча треба перевірити 😂
Використовувала я їх близько 3 днів з моменту покупки, одягала в середньому на 1-2 години. Ходити в них квартирою теж можна, ноги не сильно ковзають.
Чесно кажучи, сказати, що після того як я їх зняла я помітила якийсь реальний результат, то ні 🤔 Мені здається результат був би набагато кращим, якби я просто намазала ноги 🦶🏼кремом. Можливо, якщо перебувати в них більше часу, результат був би кращим, але ж виробник заявляє час використання від 30 хвилин. Чесно кажучи я не використовувала їх довше, тому що мені було в них просто жарко, хоча всередині вони прохолодні через силікон, але ноги в них починають потіти 💦, мені було не дуже зручно.
Як варіант можна спробувати нанести крем, а вже потім одягнути шкарпетки. Також можливо в них зручно робити парафінові маски для ніг. Спробую звичайно ще якось із ними поекспериментувати, але до покупки на жаль я не можу їх рекомендувати 👎🏼. Крім того що вони рожеві 🩷та милі, користі від них 0 на мій погляд 🤷🏻♀️
Також у продажу були ще такі рукавички для рук 🧤
Якщо хтось пробував такі від ABOUTbody , поділіться своєю думкою про них? Або порадьте якісь діжві носочки-маску для ніжок 😉
Краще б я купила якісь інші маски-шкарпетки для ніг
🧦 Живильна маска-шкарпетки для ніг Joko Blend Foot Mask
🧦 Магнієва маска для ніг з оліями макадамії і шипшини, маслом ши Magnesium Goods Foot Mask
🧦 Маска-шкарпетки для ніг Purederm Twinkle Design Healing Foot Mask
🧦 Зволожувальна маска-шкарпетки для ніг Jigott Vita Solution 12 Brightening Foot Care Pack
🧦 Маска для ніг Petitfee&Koelf Melting Essence Foot Pack
🧦 Маска для ніг The Saem Pure Natural Foot Treatment Mask
🧦 Пом'якшувальна маска для ніг G9Skin Self Aesthetic Soft Foot Mask
🧦 Пом'якшувальна маска для ніг у формі шкарпеток SheFoot Luxury Golden Socks
🧦 Маска-шкарпетки для ніг Xpel Marketing Ltd Tea Tree & Peppermint Deep Moisturising Foot Pack
🧦 Зволожувальна та пом'якшувальна маска-шкарпетки для ніг з ароматом лаванди Avon Foot Works Lavender Scented Moisturising And Soothing Foot Socks