Очищуюча маску від Ahava
Що ж підготував для мене семпл від Ahava?
Я нещодавно спробувала очищуючу маску від Ahava, і вона приємно мене здивувала. Зазвичай довіряю ільським косметичним брендам, бо вони створюють дійсно класні продукти. Маска має легку кремову текстуру, яка легко наноситься на шкіру. Її аромат дуже ніжний і природний, що особисто для мене є великим плюсом, адже я не люблю занадто нав'язливі запахи в косметиці.
Трішки про склад
Одним з головних інгредієнтів маски є мінерали Мертвого моря. Вони відомі своїми цілющими властивостями, зокрема, допомагають зберігати вологу у шкірі, покращують її текстуру та сприяють оновленню клітин.
Особливо важливо, що маска не містить парабенів, сульфатів та агресивних хімічних речовин, тому вона пі дходить навіть для чутливої шкіри. Як власниця комбінованої шкіри і завжди переживаю за реакцію, але ця маска жодним чином не викликала подразнень або почервонінь.
Враження від використання
Під час нанесення дуло незначне пощипування і ніби холодок, але це швидко пройшло. Маска висихає поступово, не стягує шкіру і не залишає відчуття сухості. Головне не давати їй повністю висохнути, достатньо 3-4хв. Після її змивання обличчя виглядає значно свіжішим, чистішим та матовим. Вона добре видаляє забруднення та надлишки шкірного сала, що особливо корисно для Т-зони.
Ця маска ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри, оскільки вона ефективно зменшує блиск і одночасно не пересушує сухі ділянки. Але також думаю, що і власниці нормальної шкіри оцінять її м'який догляд.
Загалом, очищуюча маска від Ahava мені сподобалась і я із задоволенням буду використовувати її надалі. Повнорозмірна версія коштує близько 650грн.
Всім дякую🌸
Коментарі (0)