MariiBilous

Очищуюча маску від Ahava

Очищуюча маску від Ahava

Я нещодавно спробувала очищуючу маску від Ahava, і вона приємно мене здивувала. Зазвичай довіряю ільським косметичним брендам, бо вони створюють дійсно класні продукти. Маска має легку кремову текстуру, яка легко наноситься на шкіру. Її аромат дуже ніжний і природний, що особисто для мене є великим плюсом, адже я не люблю занадто нав'язливі запахи в косметиці.

Очищуюча маску від Ahava

Одним з головних інгредієнтів маски є мінерали Мертвого моря. Вони відомі своїми цілющими властивостями, зокрема, допомагають зберігати вологу у шкірі, покращують її текстуру та сприяють оновленню клітин.

Особливо важливо, що маска не містить парабенів, сульфатів та агресивних хімічних речовин, тому вона підходить навіть для чутливої шкіри. Як власниця комбінованої шкіри і завжди переживаю за реакцію, але ця маска жодним чином не викликала подразнень або почервонінь.

Під час нанесення дуло незначне пощипування і ніби холодок, але це швидко пройшло. Маска висихає поступово, не стягує шкіру і не залишає відчуття сухості. Головне не давати їй повністю висохнути, достатньо 3-4хв. Після її змивання обличчя виглядає значно свіжішим, чистішим та матовим. Вона добре видаляє забруднення та надлишки шкірного сала, що особливо корисно для Т-зони.

Ця маска ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри, оскільки вона ефективно зменшує блиск і одночасно не пересушує сухі ділянки. Але також думаю, що і власниці нормальної шкіри оцінять її м'який догляд.

Загалом, очищуюча маска від Ahava мені сподобалась і я із задоволенням буду використовувати її надалі. Повнорозмірна версія коштує близько 650грн.

Всім дякую🌸