NikVik

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

В мене був великий забіг по своєму місту (давно не виходила в центральну частину міста ) і до вечора мої ніжки казали «папа ». Але вчасно згадала що маю тонізувальний бальзам від Shelly .

Дівчатка не забувайте за свої ніжки , їм теж потрібний догляд і в цьому бальзамі багато є плюсів . Коли ви приходити змучені що ніг не чуєте візьміть собі цей бальзам від зменшує набряки , тонізує , зменшує втому ніг , а також має помягшувальну дію , регенерує грубу та суху шкіру .

І ще вкажу , що цей засіб універсальний теж підійде для мужчин , вони в нас теж дуже втомлюються і навіть не знають що можна використовувати такі засоби.

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

Компоненти які входять до складу :

  • Екстракт кінського каштана допомагає підтримувати здоров'я судин, зменшує набряклість та втому ніг, а також покращує мікроциркуляцію крові.
  • Екстракт гамамелісу має антибактеріальні та протизапальні властивості, заспокоює й тонізує шкіру, зміцнює капіляри.
  • Олія макадамії має пом'якшувальну дію, регенерує грубу та суху шкіру, підвищує її еластичність та пружність.
  • Олія лемонграсу підтримує оптимальний рівень зволоження, поліпшує колір та текстуру шкіри.
  • Екстракт ламінарії поповнює нестачу вітамінів та мікроелементів у шкірі, перешкоджає накопиченню токсинів.

Рекомендації:

При регулярному застосуванні продукту шкіра виглядає більш м'якою та пружною, повертається її природний колір. Рекомендується до застосування при варикозному розширенні вен.

Мої особисті враження:

Це така насолода коли ніжки змучені і ти використовуєш бальзам і робиш ніжний масаж для них і після цієї процедури вже отримуєш легкість в ногах . Виробник рекомендує що потрібно використовувати на постійній основі тоді шкіра буде більш мʼякшою , а в мене вона стала з першого використання .