Lytvynenko

Плямовивідник Dr.Beckmann для виведення плям поту та дезодорантів

Плямовивідник Dr.Beckmann для виведення плям поту та дезодорантів

Німецький засіб для видалення плям бренду Dr.Beckmann, цей зокрема для видалення слідів дезодоранту та поту.

Знайти можна на наших крупних маркетплейсах, мені приїхав з Польщі, тому українського перекладу на пляшці немає.

Скажу одразу, що засіб працює та вартує вашої уваги!

Підходить для будь-яких матеріалів, окрім вовни, шовку та шкіри. Я тестила на бавовні, інших речей з такими плямами не маю.

Та засіб підходить для усіх кольорів. Проте краще зробити перевірку стійкості кольору тканини перед використанням (нанести на невидиме місце на речі).

Спосіб використання: розпиліть засіб на пляму, щоб ділянка була добре змочена. Залиште на 10 хв, для дуже стійких плям - на 30 хв. Не дайте висохнути. Потім затріть вручну або поперіть у пральній машині.

Плямовивідник Dr.Beckmann для виведення плям поту та дезодорантів

Пакування: вузенька та зручна, аби тримати в руці, пластикова пляшка, обʼємом 250мл., що має якісний дозатор-розпилювач із режимом "on" та "off". Розпилює добре, у використанні цілком комфортний.

Запах засобу не вʼїдливий, цілком терпимий, як для плямовивідника.

Консистенція: водичка прозорого кольору, що з дозатору виходить дещо вспінена. Піна осідає швидко та поглинається у тканину.

Хвилин 15 мені вистачає витримати засіб на речі, перед тим, як закинути у пральну машину.

Після прання тканина помітно світліша загалом, а сама жовта пляма зникає майже повністю після першого використання (глибоко в шві можуть залишитися мало помітні сліди, що після повторного використання зникають теж).

Я можу радити цей засіб, адже він максимально зручний у використанні, дійсно ефективно працює та коштує близко 200 ₴ в наших магазинах, що, з урахуванням економності використання спрею, є вигідно 👌🏻