Як зробити огіркову маску дл я обличчя
зробити просто, а от наносити та ще й фотографувати - тут якби помічницю🤳
Сезон домашніх огірків триває, а я досі цього літа не робила з них масочку. Сьогодні нарешті виділила на це 15 хв. І вирішила написати про цей простий приємний спосіб освіжити шкіру обличчя для всіх, хто не знає, забуває, або, як я, постійно відкладає.
Що робити з огірком?
- помити
- відрізати пиптики - їх все одно незручно буде терти, якщо шкірка огірка дуже груба – зчистити її
- відрізати два крупних кружечка, щоб покласти на повіки
- натерти огірок на дрібну терку.
Перш, ніж наносити маску, варто підстелити рушник чи щось інше там, де будете лежати - огірковий сік трохи стікатиме. І, якщо вам нестерпно пролежати 15 хв в тиші, включіть собі завчасно якусь музику чи подкаст.
Огіркову масу я розподіляю по обличчю просто пальцями, виходить нерівномірно, але на щоках, наприклад, краще розтерти сік, ніж намагатися втримати тертий огірок. Для повноти картини – кружальця на повіки.
Навіщо це все?
Приємні відчуття свіжості і зволоження. Плюс кілька хвилин релаксу посеред дня💆🏻♀️ Релаксу, без залипання в смартфоні – від цього вберігають кружальця огірка на очах.
Ідеально, якщо є кому допомогти з нанесенням маски. Самій це робити досить непросто. Я вже мовчу про селфі😅
Змивала водою кімнатної температури без умивальних засобів. Крем цього разу нанесла десь через 30-40 хв після маски. Але якщо відчуваєте стягнутість шкіри – наносите одразу. Огірки бувають різні - після одних відчуваю легку стягнутість, після сьогоднішнього, наприклад, – зовсім ні.
Всім краси💋
І ловімо літо за хвіст 😉
Коментарі (0)