Iryna Inred

Як зробити огіркову маску для обличчя

Як зробити огіркову маску для обличчя

Сезон домашніх огірків триває, а я досі цього літа не робила з них масочку. Сьогодні нарешті виділила на це 15 хв. І вирішила написати про цей простий приємний спосіб освіжити шкіру обличчя для всіх, хто не знає, забуває, або, як я, постійно відкладає.

Що робити з огірком?

1. помити
  2. відрізати пиптики - їх все одно незручно буде терти, якщо шкірка огірка дуже груба – зчистити її
  3. відрізати два крупних кружечка, щоб покласти на повіки
  4. натерти огірок на дрібну терку.

Перш, ніж наносити маску, варто підстелити рушник чи щось інше там, де будете лежати - огірковий сік трохи стікатиме. І, якщо вам нестерпно пролежати 15 хв в тиші, включіть собі завчасно якусь музику чи подкаст.

Огіркову масу я розподіляю по обличчю просто пальцями, виходить нерівномірно, але на щоках, наприклад, краще розтерти сік, ніж намагатися втримати тертий огірок. Для повноти картини – кружальця на повіки.

Навіщо це все?

Приємні відчуття свіжості і зволоження. Плюс кілька хвилин релаксу посеред дня💆🏻‍♀️ Релаксу, без залипання в смартфоні – від цього вберігають кружальця огірка на очах.

Ідеально, якщо є кому допомогти з нанесенням маски. Самій це робити досить непросто. Я вже мовчу про селфі😅

Змивала водою кімнатної температури без умивальних засобів. Крем цього разу нанесла десь через 30-40 хв після маски. Але якщо відчуваєте стягнутість шкіри – наносите одразу. Огірки бувають різні - після одних відчуваю легку стягнутість, після сьогоднішнього, наприклад, – зовсім ні.

Всім краси💋

І ловімо літо за хвіст 😉